Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jakie macie zużycie procesora na serwerze? na prohoście 1,5-3% często ok 2,5%. Co się nie spodobało administratorom. Jakie proponujecie serwery które uciągną skrypt, bo prochost straszenie obsługuje publikera wszystkie inne (lekkie) strony na serwerze chodzą niemiłosiernie powoli gdy publiker szaleje.

Proszę o radę, to sobie przeniosę go na inny hosting.

Zarabiaj na wyświetleniach reklam - wszystkie serwisy akceptowane

Ja mam też pytanie odnośnie całego użytkowania, dlaczego od 14 dni mam usatwione, aby dodawał projekt na poczatku do 10 katalogów dziennie, a do dnia dzisiejszego na spisie dodanych linków są 2?! Nie bardzo rozumiem o co w tym chodzi.

Teraz zadania z crona stoją w miejscu, bo najblizsza zaplanowana czynność maja na godz. 12 i jest to rejestracja w preclach i tak w kółko, nie wiem już co o tym myśleć.

Edit: Acha i czy też mimo ustawienia, dodawania od największego PR, dodaje Wam do śmietników z PR0 ?

Dzięki za podpowiedzi!

Występuje błąd w funkcji podlinkowywania wpisów. Publiker próbuje podlinkować strony tagów z wordpressa. Na takiej stronie znajduje sie oczywiscie link do naszego wpisu, ale jednoczesnie do linków do wpisów naszej konkurencji...

moim zdaniem dość poważny błąd - po co mam wzmacniać swoją konkurencję...

Dodatkowo zauważyłem, ż czasem cron potrafi się mocno spóźnić z powodu problemów z zalogowaniem i sprawdzeniem poczty. Po rejestracji jednego z precli tak się właśnie u mnie stało, pomaga ręczne usunięcie blokujacej wiadomości.

Witam

Czy bedzie funcja klonowania i exportu linków do swl. Bardzo bardzo to by pomogło w stąłych linkach na zaplecza i dopalaniu i indeskacji wpisów.

elo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności