Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie wiadomo ile innych aplikacji odpytujących google, stoi na tym samym hostingu co mój, a co za tym idzie na tym samym adresie IP :>

IMO proxy needed! ;)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak komuś przysługuje prawo do bezpłatnej aktualizacji, to czy musi wypełnić jakiś formularz, napisać e-mail czy czekać na e-mail z aktualizacją ?

Napisz do autora na email dostaniesz dane do aktualizacji.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Witam

Udało mi się przeczytać chyba z 100 stron tego wątku przez ostatnie 3 dni.

Cieszę się z nowej wersji gdyż właśnie zamierzam ją nabyć.

Proszę o rzeczową odpowiedz na :

1. Programem mam zamiar pozycjonować 10 stron głównych, około 30 stron zapleczowych wszystko z podlinkowaniem 30-50%. Czy Laohost średni pakiet wystarczy?

2. Jeśli nie, to za bardzo nie moge znaleźć nigdzie w instrukcji ani w tym wątku w jaki sposób zrobić to na localhoście. mamy w pracy kompy uruchomione 24h na dobę. moje pytanie tylko czy np internet z wysyłem 1 MB/s wystarczy? Czy pod program potrzebny jest jakiś konkretny sprzęt? Czy to może być komp za 500 zł p4 3 Ghz , 2 gb ram?

3. Nigdzie nikt nie wspomina co z katalogami, które wymagają potwierdzenia dodania wpisu, domyślam się że mimo wszystko nadal trzeba sprawdzać meila i klikać - potwierdź wpis do naszego katalogu? Itd.?

Dzierki

Mam ciekawy raport za ostatnie 14 dni. Wysłanych do katalogów 3765 opublikowanych 5849. Dużo więc jest opublikowanych niż wysłanych.

A to wcale nie jest takie niemożliwe i dziwne. Duża część dodań jest do katalogów/precli moderowanych. Trwa to trochę czasu, bo moderatorzy nie muszą się spieszyć, a i Publiker wraz z upływem czasu coraz rzadziej sprawdza czy wpis został opublikowany. Bardzo możliwe, że skumulowały ci się opublikowane dopiero teraz wpisy.

Dla pełnej jasności: ilość wysłanych i opublikowanych za jakiś okres nie musi się pokrywać. Wysłane to dane bieżące. Opublikowane to efekt sprawdzania czy już czy jeszcze nie i trwa to dni, a nawet tygodnie.

A ja chciałbym, żeby autor przedstawił swoje stanowisko w sprawie obsługi proxy (w którymś poście pisał, że ma obsługę proxy "w szufladzie", więc chyba wiele nie trzeba, żeby ją wprowadzić jako następną funkcjonalność do publikera :> )?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

1. Programem mam zamiar pozycjonować 10 stron głównych, około 30 stron zapleczowych wszystko z podlinkowaniem 30-50%. Czy Laohost średni pakiet wystarczy?

Nie idź tą drogą :). 5 projektów zabija średniego laohosta pod tytułem "nieoptymalne zapytania na bazie". Podlinkowanie rzędu 10%.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

2. Jeśli nie, to za bardzo nie moge znaleźć nigdzie w instrukcji ani w tym wątku w jaki sposób zrobić to na localhoście. mamy w pracy kompy uruchomione 24h na dobę. moje pytanie tylko czy np internet z wysyłem 1 MB/s wystarczy? Czy pod program potrzebny jest jakiś konkretny sprzęt? Czy to może być komp za 500 zł p4 3 Ghz , 2 gb ram?

Co do sprzętu to nie wiem, ale łącze wystarczy z wielokrotnym nadmiarem.

Eksperyment Discover.pl

Nawet największego laohosta z prockiem na 5% zabiją "nieoptymalne zapytania" - nie polecam tego hostingu pod publikera. Na początku było fajnie, ale niestety... właśnie szukam nowego hostingu.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Panowie mam 2 licencje (każda na innym hostingu), nie zmienialem ustawien i nagle z 4-6k każda spadły do 200-300szt. Nie wiem co może być powodem takiego spadku. Jakies pomysły?

Jedna kopia dodaje moje strony tylko tu: https://www.bstrony.katalogfirm-poket.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności