Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowie mi ktoś, czemu publiker nie chce rozpoznać mojej strony w bazie? Jest już któryś dzien, któryś raz sprawdza, a w zakładce Katalogi jest przy tej stronie brak danych i strona nieaktywna. Postawiony na wordpressie domena regionalna. Dodam Pr0, ok 20 zindeksowanych wpisów

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@salab: Jest dużo racji w tym co piszesz. Ale w momencie, gdy mamy już w Publikerze prywatne listy katalogów można z całego gąszczu śmieci wydzielić garść tych "wartościowych", a uwierz są takie, które nie mają po -naście linków z SWLi.

Chodzi też o moce przerobowe. Po co mamy podlinkowywać same śmieci, kiedy jest szansa wybrać do linkowania te lepsze wpisy.

Wierzę, że są dobre precelki, sam mam kilka mocnych publicznych precli z dwoma linkami wychodzącymi (własny + linkware skórki). Tyle, że skoro możesz sobie robić własne listy to moim zdaniem możesz je używać później dla swoich potrzeb tak jak pisałeś :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witam

Przypomniał mi się pewien fakt, mianowicie posiadam już swojego VPS'a, do tej pory nie rozważałem jego użycia, gdyż stoi tam pewna strona. jednak wczoraj wszedłem na niego i sprawdziłem parametru, wydają sie niezłe, a zużycie samego serwa jest jak na razie znikome.

Czy ktoś mógłby ocenić mi jak sprawi się taka maszyna :

https://www.hosteurope.de/produkt/Virtual-Server-Linux-XXL

Dzięki

A ja chciałbym, żeby autor przedstawił swoje stanowisko w sprawie obsługi proxy (w którymś poście pisał, że ma obsługę proxy "w szufladzie", więc chyba wiele nie trzeba, żeby ją wprowadzić jako następną funkcjonalność do publikera :> )?
Nie tylko Tobie :) na proxy czekamy

Dokładnie - pisałem o tym do Autora od razu po wydaniu 2`ki.

Jedyna rzecz której mi brakuje to właśnie php_proxy.

Po pierwsze - załatwi to problem banowania po IP nadgorliwych właścicieli katalogów,

a po drugie spamowanie pingami z różnych ip`ek będzie dużo bezpieczniejsze i efektywne.

Zatem... czekam na proxy !

P.

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

mareczek123, każda maszyna da rade z już uruchomionym apachem i mysql, gdyż publiker nie obciąża zbytnio serwera (z autopsji) dograsz tylko ewentualnie brakujące składniki i możesz ruszać. Jeżeli chcesz wycisnąć ciut więcej niż pozostali, w php.ini możesz zwiększyć czas wykonywania skryptu.

Zastanawiam się nad zakupem. Odpowiecie mi na kilka pytań?

1. Istnieje możliwość otrzymania faktury bądź rachunku?

2. Jaki hosting polecacie? Koło 5 projektów będzie, z niedużym wysyłaniem. OVH pakiet personal lub hekko, tylko który pakiet?

3. Która dodawarka ma lepszą bazę katalogów? Publiker czy Omni?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

mam takie pytanie

ile srednio dodajecie wpisow publikerem

u mnie jest teraz ok 1000 i nie wiem czy to od tego ale gdy zapisuje jakies zmiany w grupie albo dodaje nowe teksty to musze dlugo czekac na zatwierdzanie (zdarza sie tez ze czasem niechce mi zatwierdzic)

jaka powinna byc taka optymalna liczba wysylanych wpisow na dzien

U mnie tez przycina się gdy robię co jakiś czas operacje, np dodawanie projektu czy sprawdzanie Zadania Cron, wtedy automatycznie powraca do panelu logowania, nie ukrywam ze to jest denerwujące, zresztą sprawdziłem na wszystkich przeglądarkach, nie wiem czy przypadkiem nie jest to wina serwera?

regulamin

noone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności