Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie. Wartość podlinkowania dziennie oznacza ile linków ma dostać każdy wpis na dzień, teoretycznie - w praktyce publiker dąży do tej liczby, nie zawsze mu to wychodzi. Czyli ustawić 5 linków na dzień, podlinkowanie na 1 na dzień to każdego dnia skrypt wyśle 5 wpisów, następnie każdy z nich dostanie po jednym linku. Następnego dnia kolejne 5 wpisów wyśle, do każdego spróbuje dołożyć po 1 linku i te z dnia poprzedniego też dostaną po 1 linku.

Aha czyli tak to działa <_<. Teraz już wiem skąd tak ogromne ilości linków u mnie :D

baner-seostationv2.png

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ktos tutaj pisal, ze mu dodaje do zbanowanych precli/katalogow. Faktycznie tak jest ale nie jest to blad. Po prostu te precle zostaly zbanowane niedawno i jak sie spojrzy w spis katalogow w Publikerze to one maja site i dlatego on do nich dodaje. Jak bedzie aktualizacja site to dopiero wtedy taki katalog / precel zostanie wyzerowany. Nie wiem tylko jak czesto sa sprawdzane dane dla tych wszystkich katalogow.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

tez o tym myslalem - trzeba w taki mrazie jakoś przyśpieszyc aktualizację danych.

PLUS dodatkowo możliowość eksportowania z projektów i grup tylko linków do wpisów w niezbanowanych katalogów. czyli np porównywanie bazy linków z baza indeksacji. Była by to miła funkcja

Debug: reqFlag = 513, wPart = AND NOT (t.flag & 24) AND t.indexed_pages>0 , url_id=2, Code: jhe8904352jwt0g9w Projekt: .....

Grupa: .....

ID grupy: 1

Pytanie do PUBLIKERA

O co kaman przerywa mi wysyłanie wpisów pierwszy błąd od niepamiętnych czasów ??

Mam to samo. O co chodzi?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

tez o tym myslalem - trzeba w taki mrazie jakoś przyśpieszyc aktualizację danych.

PLUS dodatkowo możliowość eksportowania z projektów i grup tylko linków do wpisów w niezbanowanych katalogów. czyli np porównywanie bazy linków z baza indeksacji. Była by to miła funkcja

Zdecydowanie popieram. Póki co ogromny procent wyexportowanych wpisów, które podlinkowujemy to zbanowane domeny. Jest to spore marnotrawienie czasu/pieniędzy.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Dla mnie największym problemem jest podlinkowywanie wpisów. Mam ustawione 15 tekstów do katalogów i 5%prawdopodobieństwo podlinkowania oraz 1 wpis na tydzień. Publiker jednak potrafi mi dodać do 6 podlinkowań dziennie.

Myślę też, że dobrym pomysłem jest stworzenie możliwości dodania tekstów, które służą tylko jedynie do podlinkowywania. Tak by rozdzielić teksty do publikacji i podlinkowywania.

Myślę też, że dobrym pomysłem jest stworzenie możliwości dodania tekstów, które służą tylko jedynie do podlinkowywania. Tak by rozdzielić teksty do publikacji i podlinkowywania.

ale przecież taka funkcja jest od początku chyba - mimo że sam z tego nie korzystam :)

ale przecież taka funkcja jest od początku chyba - mimo że sam z tego nie korzystam ;)

Tak, jest od początku, ja z tego korzystam w prawie każdym projekcie.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

image.jpg

Mamy więc 6 tekstów. Chce teraz ustawić by jeden z tych tekstów słuzył wyłącznie do podlinkowywania wpisów. Pierwsze ustawienie 175 (czyli zaznaczenie Link Pod Kat) spowoduje, że tekst będzie zarówno służył do katalogowania jak i podlinkowywania wpisów. Czyli będzie wykorzystywany zarówno do jednego jak i drugiego. Zaznaczenie natomaist 178 (czyli Link Pod) spowoduje wyłączenie zaznaczenia "Publikuj". Ja chcę mież oddzielne teksty tylko do katalogowania i oddzielne tylko do podlinkowania. Nie chce tym samym tekstem katalogować i podlinkowywać. Jeżeli ktoś twierdzi, że mozna to ustawic oddzielnie niech powie jak.

Ale podlinkowujesz albo z katalogów albo z precli tak więc którąś opcje musisz zaznaczyć.

Jeżeli nie zaznaczysz czy chcesz podlinkowywać z precli czy z katalogów to niby z czego publiker ma Ci podlinkować? Z próżni :)

BTW czy podlinkowywanie ma wogóle jakiś sens poza mnożeniem spamu? jakieś opinie?

Pytanie do PUBLIKERA

O co kaman przerywa mi wysyłanie wpisów pierwszy błąd od niepamiętnych czasów ??

Mam to samo. O co chodzi?

U mnie od wczoraj masowo deaktywuje grupy z komunikatem o braku opisow i prosba o dodanie kolejnych. Rzecz w tym, ze w wiekszosci przypadkow liczba wyslanych jest duzo mniejsza od ustalonego poziomu maksymalnego - niektore przerywa nawet w dzien po dodaniu. Wczesniej tak sie nie dzialo, problem pojawil sie nagle. "sprawdź" nie wykrywa zadnych bledow.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ale podlinkowujesz albo z katalogów albo z precli tak więc którąś opcje musisz zaznaczyć.

Jeżeli nie zaznaczysz czy chcesz podlinkowywać z precli czy z katalogów to niby z czego publiker ma Ci podlinkować? Z próżni :)

BTW czy podlinkowywanie ma wogóle jakiś sens poza mnożeniem spamu? jakieś opinie?

Jasne że trzeba zaznaczyć z czego ma podlinkowywać ja tu nie twierdzę, że tak nie jest. Chodziło mi tylko i wyłącznie, że chce mieć oddzielne teksty tylko do podlinkowywania i oddzielne tylko do katalogowania czy precli. Według mnie tego nie da się ustawić ale część osób twierdzi inaczej więc może ja czegoś nie wiem. Osobiście uważam, że dobre podlinkowywanie wpisów jest przydatne. Czy jest spamem? Oczywiście jak większość naszych działań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności