Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzieki. No tak teraz widzę, że nimi można podlinkowywać, czyli linkować podstrony...

Natomiast co do drugiego pytania, rozumiem że jak w opisie link to link czy do glownej, czy podstrony a poza tym czy wstawiacie w każdy opis linki ? - nie pomniejsza to skuteczności dodania ? Bo może program działa tak, że próbuje "przemycić" wpis z linkami a jak się nie uda to bez(nei wszystkie katalogi tolerują linki w tekście) ?

Co do drugiego pytania - ja raczej w to się nie bawię, ale w webmini raczej można. Pozostają freeglobes i hurricane. Najlepiej zrobisz, gdy uruchomisz kilka tego rodzaju katalogów ręcznie i sam sprawdzisz. Zresztą uważam, że takie coś się powinno robić, by poznać specyfikę poszczególnych skryptów, strukturę i rodzaje kategorii itd. itp. Bardzo się to przydaje przy konfigurowaniu zadań w Publikerze.

Witam,

jaka jest u was skuteczność zaindeksowania wpisów w google?

Publiker u mnie odnalazł pierwszy wpis (oznaczony w linkach jako DATA DODANIA) 12 grudnia.

Do dzisiaj dodane zostało 324 linki, z czego po sprawdzeniu zaindeksowania w google scrapeboxem, widzę, że zaindeksowanych jest ~84, czyli 25% wszystkich wpisów.

Jak mogę poprawić indeksację? W publikerze zlecone jest pingowanie, staram się pingować również wszystkie niezaindeksowane wpisy poprzez PingDevice.

Druga sprawa, linki, które są zaindeksowane, nie pokazują się w yahoo site explorer. Widzę tam natomiast kilkanaście linków z komentarzy na blogach (komentowane poprzez scrapebox). Czy one się tam pojawią? Chociaż to raczej nie ma znaczenia, skoro widzę poprawę pozycji strony?

Pozdrawiam

Czy można automatycznie zmienić adres e-mail we wszystkich projektach?? Dosyć pracochłonna jest zmiana ręcznie w każdym projekcie...

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Witam,

jaka jest u was skuteczność zaindeksowania wpisów w google?

Publiker u mnie odnalazł pierwszy wpis (oznaczony w linkach jako DATA DODANIA) 12 grudnia.

Do dzisiaj dodane zostało 324 linki, z czego po sprawdzeniu zaindeksowania w google scrapeboxem, widzę, że zaindeksowanych jest ~84, czyli 25% wszystkich wpisów.

Jak mogę poprawić indeksację? W publikerze zlecone jest pingowanie, staram się pingować również wszystkie niezaindeksowane wpisy poprzez PingDevice.

Druga sprawa, linki, które są zaindeksowane, nie pokazują się w yahoo site explorer. Widzę tam natomiast kilkanaście linków z komentarzy na blogach (komentowane poprzez scrapebox). Czy one się tam pojawią? Chociaż to raczej nie ma znaczenia, skoro widzę poprawę pozycji strony?

Pozdrawiam

Ja zwiększam poprzez pingowanie (nie pinguje z publikera bo szkoda zasobów :D ) + SWL'e + podlinkowanie z katalogów.

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Witam,

................

Ja zwiększam poprzez pingowanie (nie pinguje z publikera bo szkoda zasobów ;) ) + SWL'e + podlinkowanie z katalogów.

a ile kaski na swl wydajesz aby podlinkować wpis?

moim zdaniem to strata kaski bo co z tego że podlinkuje swl jak większość katalogów to smietnik :P

sprawdzałeś ile znalazło się w indexie googla po swl ?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Ogolnie to odradzam upodate do 2.0 jezeli ktos ma za niego placic.

No właśnie, miało być tak pięknie a na razie jedyne co zaobserwowałem to coraz to mniejsza i mniejsza baza katalogów które się wykruszają a nowe nie dochodzą proporcjonalnie szybko. Jak tak dalej pójdzie, bez dodatkowych funkcjonalności daję temu softowi 1 rok powolnej agonii bo będzie coraz mniej katalogów do których można będzie dodawać.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności