Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam takie pytanie.

Jakieś miesiąc temu dodałem do Publikera w miejsce gdzie są prywatnej bazy kilkadziesiąt działających i sprawdzonych katalogów.

Jednak problem jest, że wszystkie są oznaczone szarym krzyżykiem jako nieaktywne.

Czy coś trzeba zrobić żeby prywatne katalogi były oznaczone jako aktywne?

regulamin

noone

A mój publiker przestał działać, nie linkuje żadnego projektu, a jedyne co robi to sprawdza aktywność wpisów i wykonuje próbne logowania.

Pisałem do autora, ale odsyła mnie do pomocy z .pdf Oczywiście całą instrukcje przewertowałem i niby wszystko jest ok.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

spróbuj wykonać w bazie

DELETE FROM publiker_cron_jobs WHERE SUBSTR(command, 1, 5)='class'
. Nie dodał czasem do wszystkich wpisów już ? Sprawdź jeszcze raz wszystkie ustawienia z ustawieniami "normalny". Jeśli nie pomoże jeszcze raz napisz do autora z reguły pomaga zawsze :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ja mam w sumie dziwny problem, chciałem dodać tekst, który ma być używany przy katalogowaniu, problem w tym, że guzik "zapisz" nie działa, co może być źle?

Może w FF masz AdBlocka włączonego...

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Pytanie do osób używających z powodzeniem funkcji podlinkowania w preclach i katalogach. Jakich typów katalogów najlepiej używać do podlinkowania? Na chwilę obecną używam wszystkich obsługiwanych typów zarówno do linkowania jak i podlinkowania (a kataloguję nie tylko główną ale też podstrony), co wydaje mi się trochę bzdurnym pomysłem - bo po prostu może zacząć brakować miejsc na linki do podlinkowań w katalogach, skoro np. webmini używane są też do linkowania strony docelowej, a w wordpressie można dać te max 3 linki i załóżmy, że nawet 2 z nich to linki do innych wpisów.

A samo podlinkowanie stosuję przez 2 tyg funkcją kwadratową - w celu późniejszego samoczynnego wyłączenia podlinkowania wpisu co by nie zrobiła się z tego gigantyczna kolejka. Efekty są dość dobre, mam co chciałem - po kilka wpisów podlinkowujących na każdy wpis (wiadomo czasem więcej czasem mniej) - ale z chęcią poznam Wasze opinie, obserwacje i doświadczenia w celu optymalizacji tej funkcji.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności