Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również popłacze i powiem, że aktualizacja nie jest wiele warta. W sumie poprawiono jeden główny BUG, bo zaprzestanie spamowania po blogach, nie uważam za coś, za co powinniśmy płacić. Co do bazy to godzina z scrapeboxem dała mi więcej nowych katalogów niż crawler publikera od początku aktualizacji... w ogóle on działa? Publiker już chyba po równi pochyłej toczy się do przepaści... widać, że autorowi przestało zależeć...

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Mam taki mały problem.

W statach pisze mi że mam około 1000 WP do ręcznej rejestracji. To pomyślałem sobie że po woli będę to robił, aż w końcu przerejestruje wszystkie. Zrobiłem sobie pierwsze 100, po kilku dniach zauważyłem że publiker ściągną z meila hasło i login - te dane są teraz przypisane jak się wejdzie w dany WP.

Cóż z tego jak jest on nadal nieaktywny. Co można zrobić żeby aktywować taki WP? Sprawdzałem losowo i loginy i hasła działają. Wiec w czym problem?

dzieki

W statach pisze mi że mam około 1000 WP do ręcznej rejestracji. To pomyślałem sobie że po woli będę to robił, aż w końcu przerejestruje wszystkie. Zrobiłem sobie pierwsze 100, po kilku dniach zauważyłem że publiker ściągną z meila hasło i login - te dane są teraz przypisane jak się wejdzie w dany WP.

Cóż z tego jak jest on nadal nieaktywny. Co można zrobić żeby aktywować taki WP? Sprawdzałem losowo i loginy i hasła działają. Wiec w czym problem?

Obawiam się że to jest bug publikera i niewiele z tym zrobisz, chyba że masz sporo cierpliwości.

Ja zauważyłem że przy ręcznej rejestracji próbne logowanie do precla daje info o "Nieznany typ precla" i nie zapisuje w bazie odpowiednich informacji.

jeżeli masz jakieś bardzo wartościowe precle przy których chce ci się grzebać w sql'u to tam chyba w tabeli publiker_as_targets musisz zmienić 3 wartości.

Przy 1000 szt ta zabawa nie ma sensu.

Wydaje mi się też że po aktualizacji naprawienie buga wysyłającego wiele razy ten sam tekst do 1 precla poszło za daleko, bo teraz przy większości projektów ciągle dostaję info że ich brakuje.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

A myślałem, że tylko u mnie takie cuda - faktycznie nagle po aktualizacji co jakiś czas dostaję maile, że niby nie ma tekstu o odpowiednich parametrach choć jest takich kilka...

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Obawiam się że to jest bug publikera i niewiele z tym zrobisz, chyba że masz sporo cierpliwości.

Niekoniecznie. Możliwe, że dany precel ma zabezpieczenie nie tylko przed botowymi rejestracjami, ale też przed logowaniami przez boty.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Niekoniecznie. Możliwe, że dany precel ma zabezpieczenie nie tylko przed botowymi rejestracjami, ale też przed logowaniami przez boty.

Niekoniecznie, bo sprawdziłem to na zamkniętej liście i z około 80 precli w ten sposób nie poszła rejestracja na 7szt.

Ponieważ mam admina na tych preclach to wszystko posprawdzałem i niestety dopiero po zmianach w tej tabeli o której pisałem

publiker zaczął się do nich logować i wysyłać wpisy.

dlatego jestem pewny że to nie jest wina precli.

O ile przy własnych preclach ze zmianą nie ma za dużo roboty bo wystarczy zmienić parametry na podstawie jednego z nich całej reszcie, to przy bazie publicznej jest problem bo jeden z parametrów odpowiada za wersję precla i z tego co się zorientowałem przyjmuje wartości od 1024 do 1032. Pewnie chodzi o wersję WP.

Właśnie sprawdziłem i to co trzeba zrobić to zamienić wartość "params" z

registerError=manual_registration_required -> _onFlags=1029&_offFlags=2

przy czym onFlags jest zależny od wersji WP.

chyba się rozpisałem a to autor programu powinien.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności