Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

U mnie po aktualizacji pojawił się problem z odnalezieniem linków w tekstach długich.

Komunikat:

Brak linków w tekście (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z precli. Precle wymagają, aby w tekście pojawił się link.

Pomimo tego jeśli dodam artykuł z 3 linkami do precla to opublikowany zostaje tylko 1 ( w preclach inne artykuły miały po 2-3 linki ).

Ma może ktoś też ten problem?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do aktualizacji:

Czy po aktualizacji do 2.1 - dotychczas stworzone prywatne bazy precli dalej pozostają PRYWATNE ?

Kiedy można zrobić aktualizację - w wersji bez ewentualnych błędów ?

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Bazy prywatne nadal są prywatne.. jak narazie, nie wiem kiedy cron będzie aktualizował. ale raczej nie powinny te prywatne wyjść poza serwer.

Pytanie z innej beki. Siedze i rejestruje recznie do wordpresów.. ok.. naklepałem się.. all porejestrowałem i co teraz?

czekam az soft sprawdzi maile czy tam te wordpresy muszę jeszcze każdego kliknąć i dać do ponownego sprawdzenia ?

mam nadzieje ze nie.. poczekam..

Jak rozumiem ta aktualizacja dotyczy tylko tych, którzy wcześniej wykupili płatną aktualizację :)

Czy jakieś darmowe aktualizacje dla osób posiadających wersję 1.14 będą jeszcze kiedykolwiek?

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Można zaznaczyć opcję, aby sprawdzał, czy wpis był kiedyś dodany, wtedy taki katalog jest pomijany.

Puściłem rejestrację we wszystkich preclach, nie dodałem jeszcze żadnych projektów.

Staneło na 590 sztuk, i od tygodnia nie idzie w górę, 1900 jest w trakcie realizacji ponoć.

Zaczna się rejestrować z biegiem czasu, jak projekty będa tego wymagać, czy coś nie tak ?

Kupiłem Publikera kilka dni temu.

Zrobiłem aktualizacje do 2.1 i puściłem rejestracje w Preclach

Pewnie mu to trochę zajmie.

Widzę jak skrzynka tlen'a zapełnia się potwierdzeniami rejestracji.

Sam Cron mieli cały czas (ustawienia na 1 minutę)

I na razie nie wiem o co kaman - w statystykach wcale nie przybywa aktywnych precli

Jaka jest procedura aktywizacji precla?

Najpierw Publiker się Rejestruje,a czy później robi coś jeszcze ?

Kiedy następuje aktywizacja Precla?

Dam mu kilka dni..:)

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Jak rozumiem ta aktualizacja dotyczy tylko tych, którzy wcześniej wykupili płatną aktualizację :)

Czy jakieś darmowe aktualizacje dla osób posiadających wersję 1.14 będą jeszcze kiedykolwiek?

Aktualizacja licencji programów zazwyczaj jest darmowa w obrębie danej wersji programu - teraz wyszła dwójka więc troszkę dziwne i niesprawiedliwe by było dla tych co zapłacili za dwójkę, żeby autor dał teraz tym z jedynki za darmo aktualizację.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Witam

U mnie po aktualizacji pojawił się problem z odnalezieniem linków w tekstach długich.

Komunikat:

Brak linków w tekście (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z precli. Precle wymagają, aby w tekście pojawił się link.

Pomimo tego jeśli dodam artykuł z 3 linkami do precla to opublikowany zostaje tylko 1 ( w preclach inne artykuły miały po 2-3 linki ).

Ma może ktoś też ten problem?

Pozdrawiam

Mam ten sam problem. Czy ktoś wie jak go rozwiązać?

ano.. patrze wlasnie na skrzynke mailową a tam masa spamu od publikera. wczesniej chodziło bez problemowo.

w teksie mam tylko jednego linka wstawionego, tak tez ustawilem w kampaniii.. i ######.

gr. wrócę do domu to napisze do supportu. aktywnie działają jak do tej pory :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności