Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Elias

Póki co odpukać na JustHost mi śmiga

Transfer jest bezlimitowy więc nie ma w tym temacie ograniczeń.(co do baz danych także)

No,pełne zdanie dam dopiero jak się Publiker rozpędzi i zapytania do bazy skoczą bardzo.

Jeśli Just Host tego nie pociągnie - to już tylko pozostaje VPS :)

(a nie podejrzewam by większość z tu obecnych używała VPSów-tylko współdzielonych)

Za 20$ na rok można dokupić większą prędkość łącza -jakby coś było nie tak - w co wątpię.

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Panowie mam takie pytanko zakładam nową grupe dodaje linki 10 do tego samego projektu bo i slowa ktore chce wypozycjonowac sa te same w zakladce % gdy dodam 2 linki widze po 50% czy to znaczy ze np jezeli chce by dodawał każdą strone do 10 precli musze ustawic ilosc dzienną na 100 ?

xer99 - szczerze mówiąc się zagubiłem czytając Twoją wypowiedź i w sumie nie wiem o co ci w szczególe i w ogóle chodzi. Ale kojarzenie 50% z liczbą 100, to jakieś niezrozumienie istoty rzeczy. Jeśli ten procentaż stoi przy linku, a jest ich tam w ogóle 2, to na logikę wychodzi, że każdy dostaje 50%. Dasz cztery, będziesz miał 25%. To nie są liczby, tylko udział tych linków . Jeśli chcesz któryś zrobić ważniejszy to zwiększasz jego wagę. Tylko i tak nie wiem czy to o to chodzi :), bo początek wypowiedzi jest trochę ciężki :P.

Hej

Udało mi sie połączyć tego WP. Okazało się że przesadziłem trochę z wtyczkami i pewnie coś sie tam gryzło. Wywaliłem wszystko wgrałem kopie bazy danych i sie połączył. Podobnie udało mi się podłączyć pod joomle :soczek:

W sumie robiłem to z czystej ciekawości, gdyż chyba nie wiem jaki jest cel takiego podłączenia. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co ja mam teraz zrobic z tymi blogami? Po prostu stworzyć z nich odrębną grupę, napisać treści i one będą sie na tych blogach zamieszczać? Przecież wcześniej też sie tak dało - wystarczyło stworzyć prywatną bazę własnych blogów stworzyć projekt i spreclować go tylko z tej bazy. Ktoś może mnie nakierować jak można to wykorzystać.

Dzięki

Mam takiego Gwoździa i nie wiem jak go obejść:

Dodawanie do Katalogów

Zaznaczam 3 statyczne linki w tekście do podstron

Chce by tytuł wpisu do katalogu linkował - tylko do strony głównej

Jeśli zaznaczam tak https://goo.gl/G7sve -tytuł wpisu linkowany jest do jednego z 3 losowych linków (czego nie chcę)

Czy trzeba to jakoś ustawiać w <Linki> i ich waga ?

Reasumując :D :

Jak zrobić by tytuł wpisu linkował do tylko strony głównej a statyczne linki w tekście do 3 podstron ?

Dzięki

(Nie cierpię nie wiedzieć ;) )

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Czy sprawdzał ktoś działanie Publikera na dhosting (zwykły serwer www)?

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności