Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Myślę, że dobrym pomysłem na przyszłość jest dodania możliwości przypisywanie konkretnych maili do danej grupy. Chcę wykorzystywać konkretny adres mailowy tylko dla danej jednej grupy.

Nie wiem o który adres ci chodzi. Bo przy każdym z tekstów w grupie możesz podawać mejla jakiego chcesz. A jak myślisz o mejlu do rejestracji, to chyba chcesz sobie strzelić w kolano, bo po wprowadzeniu nowego mejla musi Publiker rejestrować użytkowników do precli na owego nowego mejla.

Myślę, że dobrym pomysłem na przyszłość jest dodania możliwości przypisywanie konkretnych maili do danej grupy. Chcę wykorzystywać konkretny adres mailowy tylko dla danej jednej grupy.

Nie wiem o który adres ci chodzi. Bo przy każdym z tekstów w grupie możesz podawać mejla jakiego chcesz. A jak myślisz o mejlu do rejestracji, to chyba chcesz sobie strzelić w kolano, bo po wprowadzeniu nowego mejla musi Publiker rejestrować użytkowników do precli na owego nowego mejla.

Chcę jeden z zarejestrowanych adresów email w preclach przypisać tylko do jednej konkretnej grupy. Nie chodzi mi tu o tworzenie dla każdej grupy indywidualnych maili. Jednak mam kilka projektów kluczowych, których teksty są dużo bardziej dopieszczony niż przy innych. Teraz jest tak, że część precli mi blokuje konta z powodu słabej jakości miksowanych artykułów i nie ma już możliwości niczego tam więcej dodania. Przy mojej propozycji można by zarejestrować 1-2 konta dodatkowo i przypisać je tylko do dopracowanych kluczowych dla nas projektów.

Teraz jest tak, że część precli mi blokuje konta z powodu słabej jakości miksowanych artykułów i nie ma już możliwości niczego tam więcej dodania. Przy mojej propozycji można by zarejestrować 1-2 konta dodatkowo i przypisać je tylko do dopracowanych kluczowych dla nas projektów.

No to jednak chcesz sobie strzelić w kolano ;) No i trzeba się starać i robić przyzwoite teksty ;)

A jeśli to jest powiedzmy kwestia kilkunastu precli, to pozmieniaj mejle i loginy do rejestracji, wejdź w "Katalogi", poodnajduj poszeczególne precle, kliknij na nie i wybierz ponowne sprawdzenie. Jeśli się nie mylę, będzie na nowo rejestrował i weźmie te nowe loginy i mejle.

No to jednak chcesz sobie strzelić w kolano ;) No i trzeba się starać i robić przyzwoite teksty ;)

Jeżeli jest powiedzmy ponad 100 projektów w nich po kilka tekstów do precli to nie ma siły by wszystkie były piękne i nie straciś kont w kilku wartościowych Preclach

A jeśli to jest powiedzmy kwestia kilkunastu precli, to pozmieniaj mejle i loginy do rejestracji, wejdź w "Katalogi", poodnajduj poszeczególne precle, kliknij na nie i wybierz ponowne sprawdzenie. Jeśli się nie mylę, będzie na nowo rejestrował i weźmie te nowe loginy i mejle.

Można się bawić. Według mnie najlepsze rozwiązanie jest takie: Mam powiedzmy 3 adresy mailowe rejestrowane w preclach w Publikerze i przy dodawaniu nowego projektu wybieram sobie jedno z tych kont. Tak było zriobione w starym Adderze 6 i to był dobry pomysł. Miałem ważne projekty to dla nich ustawiałem jedno konto a dla swoich katalogów na których tak mocno nie zależało :) drugie.

Witam, zauważyłem że pojawiła się nowsza wersja od mojej, mam 2.0 i chciałbym zaktualizować ją do tej nowszej, ale jak klikam na pobierz to mam podać mój klucz ale ja go nie pamiętam, jest on gdzieś zapisany ? w programie jak klikam na licencja to mam tylko same ptaszki pozaznaczane ale nigdzie żadnego info aktualizuj czy coś w tym stylu ? ani klucza ? jakaś rada ?

Z tego co widze na stronie nie ma aktualki tylko wersja instalacyjna, wie ktoś może kiedy aktualka ?
Na stronie https://www.publiker.pl/a/katalogowanie/pobierz.html jest napisane:

Aktualizacja z dowolnej wcześniejszej wersji 2.x.x do wersji 2.1.1 (będzie dostępna w ciągu kilku dni)

Pytanie:

czy jeśli mam bazę serwerów PING z softu Omni Ping i innych softów pingujących, to można ich użyć w Publikerze tak? :) Wystarczy, że je dodam?

Coś uboga ta lista serwerów w Publikerze a adresy serwerów to żadna tajemnica przeciez..

Pewnie szybko będzie - kurcze jak przeczytałem opis aktualizacji to widzę że moje modlitwy zostały wysłuchane !

Rewelajka - ten soft jednak zawsze 3ma wysoki poziom.

poza faktem, że u mnie po aktualizacji wyłączyło połowę grup i nie jestem ich teraz w stanie skonfigurować tak żeby działały to rzeczywiście masz rację :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności