Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

No to pręciutko updatetujcie.

Ja się jeszcze wstrzymam, jak wstrzymałem się z poprzednią zepsutocronową wersją :P

B

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja zaktualizowałem, na razie zniknęła mi cała zawartość CRONa, więc muszę poczekać aż się to wszystko tam wypełni na nowo.

Po aktualizacji nie działa mi poprawnie opcja "manual" - wszystko ładuje się w nieskończonej pętli, zobaczę czy się to naprawi albo czy będzie jakaś poprawka.

Ja nie dostałem żadnego info, wszedłem na stronkę Publiker.pl i zauważyłem, że jest nowa wersja.

Fajnie, że sa aktualizacje.

Czy w kolejnej aktualizacji można dodać do programu jedną malutką rzecz?

na samej górze jest ..

wersja: 2.1.2 (zarejestrowana)

chodzi mi o to, by była tam czujka.. jeśli jest nowa wersja.. to tam by się mogło pojawiać info o tym :)

ile u was Publiker jest w stanie wysłać wpisów na dobę?

Przy trochę ponad 100 grupach ustawionych na 250 wpisów na dobę nie ma szans, żeby Publiker się ze wszystkim wyrobił mimo tego, że ma do dyspozycji całego dedyka...

Nie wyrabia nawet połowy tego co ma dodać albo i 1/4

Niestety Cron ma problemy (nie wiem jak w obecnej wersji, dopiero wgrywam) jednak widzę, że autor ostro z tym walczy.

Bardzo podoba mi się nowy system kontroli ilości linków w tekstach. Nie dość, że można ustawić w grupie ile linków ma być do linkowania ile do podlinkowania, to jeszcze takie same ustawienia są w każdym z tekstów z osobna.

@ManiaQ możesz wydłużyć czas wykonywania skryptów php na dedyku.

@lukasha

Przy ktorej wersji dziala Tobie cron dobrze?

Na laohost mam dalej problem z cronem, zadania dalej sie blokuja. (wersja 2.1.2)

Wersje 2.1.3 wgralem teraz wiec nie wiem jeszcze jak tu bedzie.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

Posiadam 2 licencje obie w wersji 2.1.3 i na jednej kopi zadania cron się nie blokują, natomiast na drugiej kopi nadal występuje blokowanie się zadań. Przy ręcznych uruchomieniach np. logowanie do wordpress zwraca "Spróbuj ponownie później" i to zadanie jest mielone setki razy i nigdy nie schodzi z kolejki. Podobna sytuacja jest z wysyłaniem artykułów. W niektórych przypadkach zauważyłem, że dotyczy to adresów precli czy katalogów, które nie działają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności