Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jeden adres może występować tylko raz w obrębie projektu - to info z wczoraj.

Nie ma takiego ograniczenia. Link może występować w wielu grupach (od wersji 1.0.8 odnaleziony link do wpisu jest prawidłowo przypisywany do grupy - był z tym problem wcześniej).

Napisz precyzyjnie, że takie ograniczenie jest do wersji 1.0.7. Rozumiem, że aktualizacja 1.0.7 do 1.0.8jest już dostępna?

Poczta na wp.pl się nie nadaje. o2 jak najbardziej.

Eksperyment Discover.pl

probuje ustawic grupe do likowania z precli

chcialbym zrobic to tak by korzystac tylko z tekstow czesciowych ale program wywala blad ze nie wpisalem tekstow pelnych.... gdzie wybrac by pobieral teksty tylko z czesciowych?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Witam

Małe pytanie - czy da się jakoś szybko hurtem dodać powiedzmy 50-100 adresów zaplecz, tak żeby linkował je z tymi samymi ustawieniami (teksty do katalogów, słowa, kategorie itp, strony różnią się tylko adresem url)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witam

Małe pytanie - czy da się jakoś szybko hurtem dodać powiedzmy 50-100 adresów zaplecz, tak żeby linkował je z tymi samymi ustawieniami (teksty do katalogów, słowa, kategorie itp, strony różnią się tylko adresem url)

Spróbuj może w obrębie jednego projektu i jednej grupy wrzucić te 100 linków(bo jest taka opcja). Jeśli ich waga będzie równa to linkowanie powinno iść po równo na każdy url. Tylko liczbę linków dodanych do katalogów/precli musisz wobie odpowiednio zwiększyć.

Pytanie do tych którzy używją progrmu nieco dłużej. Otóż od 3 dni program linkuje. Problem w tym, że opublikowanych zostaje około 25% linków, reszta jest do sprawdzenia później. Czy jeśli po iluś próbach nie zostaną dodane to program będzie nadrabiał "zaległości" dodając w innych dniach więcej linków?

fx71 - dzięki za info, sam też na to wpadłem... tylko to ma niestety swoje ograniczenia, więc sądziłem, że może to jednak da się zrobić jakoś profesjonalniej :D

pozdrawiam

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Ponawiam pytanie...

Witam,

A ja mam pytanie odnosnie ustawień "Linkuj z katalogów" oraz "Linkuj z precli".

Konfiguruje sobie grupę i chciałbym się dowiedzieć jakie macie ustawienia tych prawdopodobieństw podlinkowania. Nie chciałbym przesadzić i dostać filtr czy ban

I jeszcze jedno pytanie, może głupie ale po co dzielić linki na grupy?

Witam,

Znalazłem bład w systemie...

Mianowicie jak ma się jedną grupę w projekcie to jest wszystko ok ale jak dodałem sobie drugą i klikam sprawdź dla poprawnie skonfigurowanej pierwszej grupy to wywala mi błędy tak jakby nic nie było skonfigurowane.

A ciekawostka jest taka że teraz jak klikne sprawdź dla grupy drugiej to wszystko jest ok mimo że nie dodane są teksty i email...

dodatkowo powiem iż miałem już grupę skonfigurowaną i jak dodałem nowa to sprawdzewnie poprawoności się posypało mino iz wcześniej było ok...

A dziś jak klikam sprawdź to grupa pierwsza jest ok...

Może to tymczasowe zawirowania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności