Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

jest dedyk i wszystko sprawnie śmiga:)

pytanie z innej beczki ;)

jaką macie częstotliwość katalogowania i preclowanai danego projektu?

ja dalem na dzien: 5 katalogow i 2 precle

chyba powinienem zwiekszyc by uzyskac szybsze efekty?

pozdrawiam

zależy jaką masz bazę, jak standardową z publikera to możesz dać i 1000 na dzień - i tak bardzo mało się zaindeksuje....

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolejno

Wszystkie Aktywne Nieaktywne

WordPress

3428 2070^1 1358+2^2

Otwarty Mini

656 622 34

qlWeb

1272 1271 1

Mocne Linki

208 208 0

Hurricane

136 136 0

FreeGlobes

174 174 0

WebMini

5367 5367/4982^3 0

EasyDir

844 823 21

Wszystkie

12085 10671 1414

baner-seostationv2.png

Dodawanie nowego precla XML-RPC

O co chodzi z tą opcją? Do czego ona służy?

Rozumiem, że dodać możemy tam własnego precla? czy co :)?

---------

Pytanie, czy podczas rejestracji ręcznej w preclach które tego wymagają, muszę całą czynność robić ręcznie?

Czy mogę np podać adres email używany przez publikera do rejestracji w innych preclach (dodany adres do liste email), stowrzyć konto, a publiker już sam sobie odczyta link aktywujący który został tam wysłany i aktywuje konto?

I czy muszę podać też zdefiniowany przeze mnie nick? czy jakiś inny mogę sobie wymyśleć?>

--

srry za duplikat / zapomniałem, że pisałem wyżej

baner-seostationv2.png

Witam wszystkich mam problem, a mianowicie posiadam program publiker z aktualizacją 2.1.4 i od dłuższego czasu mam problem z dodawaniem manualnym oraz przec CRONE do katalogów. Precle są dodawana ale katalogi wcale proszę o pomoc.Nadmieniam, że jestem tu 1 raz i jestem laikiem.Jeżeli chodzi o serwer wszystko jest ok. Raport pozytywny.wszystko jest ok raport dobry wszystko co trzeba opublikowane, zaznaczone linkuj precle i katalogi juz sam nie wiem co robic.Crone tez dobrze zainstalowane z tego co wiem znajomy to robil i mowil ze to nie ma problemu wrzucic na serwer i pokazywal mi wszystko----- Proszę o pomoc dzieki.

ponawiam pytanie...

ile dodajecie dziennie wpisow do katalogow/precli w jednym projekcie?

ja dodaje kolo 10 wpisow do katalogow, 50% 2 wpisy tydzien podlinkowanie... - czy to bezpieczne?

a jak u was?

pozdrawiam

https://www.fresh1.pl - polecam

Dlaczego warto zainwestowac w ebay? Zobacz

ponawiam pytanie...

ile dodajecie dziennie wpisow do katalogow/precli w jednym projekcie?

ja dodaje kolo 10 wpisow do katalogow, 50% 2 wpisy tydzien podlinkowanie... - czy to bezpieczne?

a jak u was?

pozdrawiam

W jednym projekcie czy w jednej grupie? Chyba bardziej chodziło Ci o grupę. Na to nie ma reguły i musisz sam to ocenić (wiek domeny, czas linkowania, unikalność tekstów itp). Poszukaj info na forum był wiele razy poruszany temat. Jeżeli dodajesz 10 dziennie w Publikerze to według mnie jest to bezpieczne nawet przy nowych domenach.

@adameo

O ilości linków na grupę było już wcześniej - kilka stron wcześniej jest plik doc z rozmowami - w którym znajdziesz te dliczby szybciej.

Z mojej strony to wygląda tak:

Grupa - strona główna

40 katalogów / na dzień - nasycenie po 30 dniach -->> 60 kat / day

Czas trwania od rozpoczęcia projektu:19 dni

Odnalezionych linków :390

Zaindeksowanych Wpisów : 67

Pingowanie 15%

Bez Podlinkowania

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

tak zaczynam sie zastanawiac, czy zakup publikera nie jest wyrzucaniem pieniedzy w bloto?

mala indeksacja wpisow

baza katalogow marna...

nie lepiej dodawac recznie wisy a kwote za publikera wykorzystac na wplatne wpisy?

https://www.fresh1.pl - polecam

Dlaczego warto zainwestowac w ebay? Zobacz

Kupujesz raz, a jedziesz ile fabryka dała. Ty decydujesz, czy się opłaca.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

tak zaczynam sie zastanawiac, czy zakup publikera nie jest wyrzucaniem pieniedzy w bloto?

mala indeksacja wpisow

baza katalogow marna...

nie lepiej dodawac recznie wisy a kwote za publikera wykorzystac na wplatne wpisy?

Jeśli masz jedną czy dwie stronki do pozycjonowania to się nie opłaca.

Ale czym więcej stron, zaplecza, wpisów do podlinkowania to opłacalność zakupu rośnie proporcjonalnie.

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

@adameo

Podawany przeze mnie procent indeksacji jest taki - bo tak chciałem.

Nie liczę oczywiście na pingowanie i podlinkowanie z publikera - mam swoje sposoby na indeksację :P

Więc nie kieruj się tymi danymi.

A jak wcześniej tłumaczyłem - przez to ,że nie ma wewnętrznego forum publikera (jak ma np LFE) to ludzie tu wylewają

swoje smutki ,ze im coś nie działa a ktos przychodzi i widzi tylko to i się zniechęca.

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

mala indeksacja wpisow

baza katalogow marna...

Używam już jakiś czas i nie żałuję. Ale jeśli myślałeś, że samym Publikerem albo podobnym softem załatwisz sprawę, to się grubo mylisz. Jak chcesz to możesz i ręcznie ale co to zmieni przy tych rodzajach katalogów, które są w Publikerze i preclach? Baza słaba? Jeśli uważasz, że do ręcznego będziesz miał lepszą, to co za problem zastosować ją w Publikerze? Płatne? Różnie to z nimi bywa, ale ich ilość jest w sumie ograniczona, a nigdy nie wiesz ile twoich działań odniesie skutek. A co z preclami? Mała indeksacja? To skorzystaj np. z serwisu rssholder.com i rób z opublikowanych wpisów rssy i pinguj. Fakt posiadania Publikera nie jest równoznaczny z założeniem rąk i czekaniem. Żaden, a to żaden pojedynczy soft nigdy nie załatwi sprawy. Trzeba stosować różne działania i różne techniki. No i cierpliwość. A Publiker - jeśli dobrze przygotuje się grupę - przecież dodaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności