Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś może potwierdzić dużo słabszą liczbę dziennych wpisów i/lub podlinkowań w swoim publikerze w ostatnim czasie?

Ja mogę.

poza tym od którejś wersji w cronie siedzi kilkaset wpisów

Sprawdzenie aktywności linku

Adres: https://bla.bla.bla

jak robię uruchamianie ręczne to po pewnym czasie to sprawdza i usuwa z zadań do wykonania, ale jak raz wszystkie wyklikałem to zaraz zrobiła się nowa kolejka.

do tego mam bardzo mało wysyłek do katalogów.

N.

P.S. czy u wszystkich statystyki z ostatnich: 1 dzień pokazuje dwa dni?

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po aktualizacji ilość wysyłek poszła o 30% - 40% z wersji 2.0 do 2.1.15 - nic ino się cieszyć, publiker się rozwija oby tak dalej.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Chciałem tylko napisać objaśnienie do poprzedniego mojego postu. Po aktualizacji rzeczywiście jest chyba lepiej z wysyłkami i nie narzekałem na to, że po aktualizacji wysyłki spadły. Chodziło mi tylko o to ile wam maksymalnie na dobę wysyła Publiker na dedyku lub VPSie?

Witam, mama kilka pytań:

1. publiker zatrzymał mi się na sprawdzaniu IP i proxy, cały czas data wykonania przesuwa się do przodu o 1 min względem serwera. Czy to oznacza program sprawdza cały czas kolejne adresy aż dojdzie do tej domyślnej liczby 500 sprawdzeń z jednego IP/dzień ?

2. W jaki sposób dodać darmowe proxy do publikera? Przecież nie przegram na taki serwer pliku tak jak jest to napisane w publikerze..

3. Wrzuciłem trochę nowych katalogów do publikera. Publiker rozpoznał jakieś 90 % po czym reszta ma odległe o parę godzin terminy wykonania (teraz cały czas męczy mnie problem z pkt 1). Kiedy klikam ręcznie uruchom pisze "spróbuj później". Te katalogi są on-line sprawdzałem - o co może chodzić ?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

1.jeżeli dobrze rozumiem to nie masz opóźnień a czas wykonania jest przed czasem serwera więc chyba wszystko jest ok i działa.tak mi się wydaje.

2. to zupełnie inny rodzaj proxy niż ten o którym myślisz. ten plik wrzucasz na swoje serwery z innym IP.

3. myśle, że musisz być cierpliwy

2. to zupełnie inny rodzaj proxy niż ten o którym myślisz. ten plik wrzucasz na swoje serwery z innym IP.

Czyli nie da się użyć darmowych proxy zharvestowanych np. z scrapeboxa?

Nie. Jeśli nie masz stronek pod różnymi IP, gdzie możesz "posadzić" ów pliczek dawany przez Publikera, to ta opcja Tobie się nie przyda. To nie jest podawanie bezpośrednich proxy.

Da się w publikerze ustawić np 100 różnych UNIKALNYCH tekstów do katalogów i wtedy , aby 1 opis był dodawany do max 1 katalogu ? i jeśli np po 2 tygodniach wpis nie zostanie zaakceptowany to , opis znowu wraca do puli ?

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

Da sie. Ustawiasz przy tekscie, ze ma byc wykorzystany 1 raz i pozniej w opcjach projektu (czy gdzies indziej, bo juz nie pamietam) ustawiasz, ze tekst ma byc wyslany ponownie w razie nieopublikowania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Baza katalogów i precli w bazie publicznej, to jest ta z katalogiseo.info?

Nie wiem czy nie warto wysłać smsa i pobrać bazę z katalogiseo.info może będzie troche lepsza...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności