Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pytanie do tych którzy używją progrmu nieco dłużej. Otóż od 3 dni program linkuje. Problem w tym, że opublikowanych zostaje około 25% linków, reszta jest do sprawdzenia później. Czy jeśli po iluś próbach nie zostaną dodane to program będzie nadrabiał "zaległości" dodając w innych dniach więcej linków?

Programu używam już chwilkę. Służy mi głównie do podlinkowania zaplecza.

Wysłanych: 1687 (do katalogów: 772, do precli: 915)

Opublikowanych: 584 (w katalogach: 168, w preclach: 416)

Publikuje mniej więcej 30-40%. Jak sobie założymy górną granicę 50% to można ustawić 2x więcej niż planujemy dodać i tak się stanie.

Potwierdzenie opublikowania można sobie wyłączyć i wierzyć mi na słowo że średnio dodaje 30-40 %

Z programu jestem zadowolony. Były drobne błędy ale na dzień dzisiejszy dodawanie do katalogów i precli lata dużo lepiej niż w adderze z którego też korzystam i nie twierdzę że jest okropny bo do podlinkowania zaplecza spełnia swoją rolę.

Kontakt z twórcąprogramu jest bardzo dobry (odbiera telefony :) i odpisuje na pytania) co jak dla mnie jest dużym plusem.

Minusem programiku jest przeciętna baza katalogów większość PR 0-1 no ale tego to akurat się spodziewałem.

Ogólnie program oceniam 8/10 a mam nadzieję że w przyszłości podwyższę ocenę.

Właśnie,

Gdzie mogę sprawdzić te statystyki ilości wpisów dodanych do precli i katalogów...

I jeszcze może lamerskie pytanie.

Jak mam ustawione i wygenerowane synonimy w artach to czy generator tekstów sam będzie powtarzał dodawanie artów dobierając odpowiednie synonimy czy trzeba taki art ręcznie wklepywać tak aby był "unikalny"...

Dzięki za odp.

Można to sprawdzić w dziale: statystyki i na dole dajesz generuj statystyki i tam wszystko pisze ile wysłanych i ile opublikowanych.

Tak, będzie za każdym razem sam generował i losował odpowiedni synonim w artykule.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności