Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA: Zaczyna brakować tekstów wysyłanych do precli w tej grupie. Dla 15 precli brakuje tekstów, więc wysyłanie do nich wpisów dla tej grupy zostało całkowicie wstrzymane. Dodaj nowe teksty do grupy, a następnie użyj przycisku, aby odblokować wysyłanie tekstów do tych precli.

Pamiętaj, aby najpierw dodać nowe teksty, a dopiero po tym użyć przycisku.

U mnie codziennie wyskakuje taki komunikat, i wyłącza linkowanie.

Pisałem do autora skryptu ale cisza.

Mam projekty które od pół roku nie mogę skończyć. Teksty oczywiście mam od 1 - 3 i od 800 - 1500 znaków, więc niby wszystko ok.

Wejdź do generatory i wyłącz "wysyłaj pojedynczy tekst tylko jeden raz do precla"

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy ktos kiedyś miał podobny problem? zainstalowałem pomyślnie wersję 2 a po przejściu na stronę panelu otrzymuje błąd:

Fatal error: Class 'CSimpleConfig' not found in /home/*****/domains/*****/public_html/pub/applications/publiker-admin-app/config/config.php on line 0

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

WItam, mam pytania odnośnie manualnego dodawnia do katalogów:

1. dlaczego w 25 % przypadków nie widzę captchy do wpisania ani nic ?

2. Czasem po wpisaniu capchy i naciśnięciu wyślij zamiast informacji otrzymuje puste okienko, jak to interpretować?

3. DLaczego są dwa okienka skoro w obu pojawia się to samo? Ten sam wpis do tego samego katalogu.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Witam

Przenioslem caly katalog publikera z jednego katalogu do drugiego na home.pl Zmienilem w cron.php sciezke dostepu na nowa i niestety nie dziala jaki moze byc problem ?? czy ktos ma na home.pl publikera jesli tak to prosze o rade i czy wywloanie crona w pliku cron.php powinno wygladac tak:

<?php

file('https://www.pearl-beauty.pl/images.............');

?>

niestety mi nie dziala po przeniesieniu jakies wskazowki ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności