Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
konfiguracja --> Czas bezczynności, po którym następuje wylogowanie użytkownika z panelu [ 999 ]

Niestety nie wszędzie to działa. Ja wczoraj też straciłem kilkadziesiąt minut pracy :/

A wtyczkę testuję.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Mam publikera, powysyłałem na domenę 102 wpisy do katalogów i precli + 100 wpisów podlikowywujących. Po tygodniu yahoo odnalazło tylko dwa linki. Wkurzyłem się i puciłem łącznie 600 wpisów + 800 wpisów podlikowywujących. Po prostu obczytałem się że publiker dodaje wpisy do słabej jakości ston to chiałem go przetestować jak wypadnie to przy takiej ilości wpisów.

Po paru dniach yahoo nic nowego nie pokazuje, ale gdy w google wpisuje pewne frazy to odnajduje dość dużo tych moich wpisów w katalogach i preclach. Ale ktoś podsuną mi myśl że robot google lub yahoo może nie podążać tymi linkami z tych wpisów bo są dość podobne.

Zrobiłem 2 opisy pod katalogi i 1 opis pod precle + 1 opis pod katalogi ale do podlinkowania. Wszystkie teksy miały dużo synonimów.

Czy tak może być że wpisy mogą być indeksowane, ale linki już nie bo teksty są zbyt podobne?

Yahoo to nie Google. Google widzi wiecej, a Yahoo ma tendencje do nie odnajodywania lub niepokazywania tych linkow z katalogow / precli.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Publiczna jest zaspamowana już maksymalnie ja się da. Prywatna to prywatna, nikt to zdrowo myślący nie udostępnia, nie sprzedaje, swojej prywatnej bazy.

Czy może lista publiczna jest wystarczająco dobra

jak uzyskasz 200 BL to będzie bardzo dobrze.

Mnie to bardziej boli tempo spamowania for:) . Tak wogule to mam pytanie czy istnieje możliwość legalnej odsprzedaży licencji Publikera (bo pare ogłoszeń widziałem) która jest mi zupełnie niepotrzebna.Jeśli tak to moge sprzedać za 50% aktualnej ceny , z czego 50% chcę przeznaczyć na Zakład dla Niewidomych w Laskach koło Warszawy (przelew wysyła kupujący - jeśli oczywiście istnieje możliwość sprzedaży licencji).

tak jak się wypowiada autor to odsprzedać nie można licencje co, jest jak dla mnie, strasznie dziwny precedensem.

Gdzieś, wczoraj chyba nawet... szukając troszkę innej informacji, natrafiłem na tekst o takim zastrzeżeniu i chyba była tam informacja, że nie jest to do końca zgodne z prawem, a już na pewno jest to działanie przeciwko prawom konsumenta. Szukałem czegos innego więc się nie wczytywałem dlatego nie chcę gdybać teraz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności