Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdzie wy tego crona ustawiacie i jak że wam tyle wpisów wysyła dziennie.... ;/

U mnie natomiast jest problem z rejestracją i rozpoznawaniem. Zadania wiszą już od 21 kwietnia.

Jest na to jakaś rada?

P.S.

Czy u was z bazy publicznej odpadło ponad 1k precli ? Oraz czy macie ok 5 aktywnych bo tyle jest u mnie... Proszę o pomoc.

Mam pytanie dotyczące tekstów częściowych - może ktoś kiedyś miał taką potrzebe :>

Otóż... jeśli mam ustawione kilka tekstów w "Teksty" i minimalną długość w grupie np. 1800 znaków dla artykułu, to publiker po uzyskaniu tej długości będzie dalej szukał dodatkowych akapitów do całego artykułu, czy przestanie po osiągnięciu wymaganej długości??

Witam wszystkich!

czy komus z was udalo sie prawidlowo ustawic crona na smoko.pl? (posiadam konto promo) .Po uzyciu komendy lynx -dump XXXXXXX > /dev/null oraz odczekaniu 2tyg. skutecznosc automatycznego dodawania jest prawie zerowa a zadania sa odkladana caly czas na pozniej.

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

Musisz poczekać, aż skrypt potworzy konta w nieaktywnych jeszcze pp. Z czasem liczba aktywnych precli zacznie wzrastać.

dziękuję za informacje - również taką informacje dostałem od twórcy/sprzedawcy programu.

P.S.

I jeszcze podobno wymaga to konfiguracji crona na serwerze ale to już musze dzisiaj wieczorkiem poczytać na spokojnie.

Jeszcze raz dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Mam pytanie,zauwazylem ze liczba aktywnych precli WordPress to zero mimo ze cron caly czas przeprowadza rejestracje ktorych status to zadanie zakonczone pomyslnie (caly czas chodza zadania w petli) E-mail oczywiscie stworzylem nowy na potrzeby rejestracji.Mimo podrecznikowej konfiguracji caly czas mam problem z korzystaniem z tej aplikacji.Mial ktos moze podobna syt?

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

Nie wiem czy taka propozycja już padła, ale dla mnie osobiście było by to wielce przydatne.

Chodzi o możliwość wyboru do jakiego przedziału Page Rank miały by być wysyłane wpisy dla danego projektu.

Np. "Wysyłaj wpisy do precli z PR od 5 do 2"

A gdy skończą się precle spełniające dane kryteria, Publiker zatrzymuje wysyłanie oraz komunikuje o tym, ale do tego powinna być opcja "uruchom projekt ponownie" i wszystko zaczyna się od nowa tak samo.

Chodzi mi o to, żeby dla danych projektów móc sobie wybrać strony o danym PR, żeby zapewnić jak najlepsze miejsce dla naszych wpisów. Zatrzymanie i opcja ponownego uruchomienia ma na celu ułatwienie (żebyśmy nie musieli tworzyć projektu na nowo), a my tylko zmieniamy teksty na nowe, i dalej wysyłamy od nowa. I jeszcze do tego licznik ponownych uruchomień danego projektu.

Dało by się zrobić? :wow:

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

na pewno dostajesz maila z błędem możliwe że masz ustawione w generatorach np wysyłanie jednego tekstu do jednego precla lub w linkach masz linka którego np nie ma w tekstach przedstaw błąd jaki dostajesz w mailu to więcej da się powiedzieć czemu wyłączony zostaje projekt.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

czy trzyma ktos publikera na smoko.pl? wciaz mam problem z cronem.Podczas instalacji wyskakuja mi bledy,sa one coprawda korygowane odrazu ale czy moga miec jakis wplyw na pozniejsze dzialanie aplikacji? Chcialbym zeby ktos spokrewniony ze smoko sie wypowiedzial.

Wynik sprawdzenia gotowości do instalacji:

OK: Parametry serwera prawidłowe.

Błąd: Katalog /temp/ - niezapisywalny - zmień prawa dostępu do katalogu

Błąd: Plik /cron.php - niezapisywalny - zmień prawa dostępu do pliku

Błąd:

Plik /applications/publiker-app/libraries/complexSynonimator_db.php - niezapisywalny - zmień prawa dostępu do pliku

OK: Test HTTP zakończony prawidłowo.

OK: Test poczty POP3 zakończony prawidłowo (port: 110).

OK: Połączenie z bazą danych nawiązane prawidłowo.

jak same błędy pokazują zmień prawa dostępu do plików na serwerze np Total Commanderem pliki/zmien_atrybuty/ i ustawiasz np 755 lub wyżej

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności