Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie jesteś przekonany, że dodanie do 250 katalogow i 250 precli/ dzień będzie ok ?

będzie ok, kiedyś robiłem jak ty, teraz wiem że niepotrzebnie. Zanim wielkie G znajdzie wpisy (o ile w ogóle znajdze) minie sporo czasu, linkuj smialo

---------------------------------
https://jakas_firma

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W preclach dałeś 3 linki do tego samego adresu? jeżeli tak to bez sensu bo zliczony będzie i tak tylko jeden - pierwszy.

Czy jeśli w preclu są linki do różnych podstron jednej domeny to też czyta tylko pierwszy?

I sugerujesz, żeby jakie linki wysyłać do katalogów: tylko do strony głównej czy do podstron też? Linki do podstron moga być wstawione na stałe w tekscie przeznaczonym tylko do katalogów?

jeżeli są do różnych podstron to nie ma problemu i każdy będzie zliczony (w uproszczeniu) - ja myślałem, że dał 3 linki w preclu do jednego adresu.

To zależy jaki to katalog. Niektóre nie przyjmują podstron. inne przyjmują tylko główne ale dają możliwość w opisie wstawienia dodatkowych linków i w takim przypadku warto z tego korzystać.

Jednak jak już wspomniałem zależy to od katalogu.

to artykuł sponsorowany..."Będziemy pewni, że nasza firma ma mocne argumenty dla Google"

a Publiker działa jak działał...

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

oj tam.skoro nie ma to sensu to po co prosiłeś o rady dotyczące publikera? :P

pytałem wcześniej a dzisiaj trafiłęm na tego "newsa"

to artykuł sponsorowany..."Będziemy pewni, że nasza firma ma mocne argumenty dla Google"

a Publiker działa jak działał...

hmm , ale chyba coś w tym prawdy jest? :)

Mam propozycję funkcjonalności.

W głównym oknie programu dodać sekcję "Alerty" w której pokazywały by się komunikaty dotyczące różnych problemów (brak testów itp...).

Wiem, że jest opcja na maila, ale tak bezpośrednio w programie było by chyba wygodniej :)

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

Skoro z 3 Cię wywalili to wyciągnij wnioski i weź VPS.

Może on potrzebuje więcej czasu na wciągnięcie wniosków :)

Przy większej ilości projektów/wysyłek VPS/dedyk to wymóg konieczny i trzeba po prostu się z tym pogodzić.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Skoro z 3 Cię wywalili to wyciągnij wnioski i weź VPS.

Może on potrzebuje więcej czasu na wciągnięcie wniosków :)

Przy większej ilości projektów/wysyłek VPS/dedyk to wymóg konieczny i trzeba po prostu się z tym pogodzić.

Co rozumiesz przez większą ilość ?

Przy jakiej liczbie wysyłek was wywalali ?

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności