Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie za 100 pkt. dla autora w sprawie "wodotrysków".

Czym różni się opcja (poza nazwą ) :

Do tego tekstu wstawiaj adresów linkujących 3

od opcji:

Do tego tekstu wstawiaj adresów linkujących losowo od 1 do 3

w obu przypadkach program losowo publikuje 1 do 3 linków w treści.

Wczoraj w tym wątku https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=873834 pytałem autora jak ustawić konfiguracje programu aby uzyskać podstawowe parametry do wysyłania artykułów do precli, jednak jak się spodziewałem nie uzyskałem odpowiedzi, bo prawdopodobnie autor też tego nie wie.

Szanowny Panie, kiedy poprawi Pan błędy w programie i program zacznie działać tak jak wynika to z zaznaczonych w nim opcji a nie jak wyniknie to z rachunku prawdopodobieństwa. Kupując program zawarliśmy umowę w myśl której ja zapłaciłem Panu określona kwotę pieniędzy a Pan zobowiązał się dostarczyć program o określonej funkcjonalności określonej w specyfikacji dostępnej na stronie publiker.pl . Ja zapłaciłem natomiast Pański produkt nie działa w podstawowych funkcjach.

Program w założeniach jest bardzo ciekawy i powinien stanowić podstawowe narzędzie każdego pozycjonera, jednak z powodu niedoróbek o których piszę jego używanie mija się z celem w przypadkach, gdy chcemy spersonalizować nasze artykuły czy opisy do katalogów. Natomiast jeżeli ktoś chce oprzeć pozycjonowanie na przypadkowości to jest to idealne narzędzie. Obojętnie jak ustawisz, program i tak zrobi jak chce.

Po kliknięciu

" Zarejestruj we wszystkich nieaktywnych preclach"

wyskakuje

"UWAGA: Dla niektórych precli brakuje wolnych emaili lub loginów do rejestracji. Dodaj nowy adres email do rejestracji i spróbuj ponownie.

SELECT e.target_email_id, l.login, e.email FROM #__as_target_emails as e LEFT JOIN #__as_target_logins as l USING (target_email_id) LEFT JOIN #__as_target_wp as wp ON (wp.target_email_id=e.target_email_id AND wp.target_id='365') WHERE e.flag & 1 AND wp.target_id IS NULL ORDER BY RAND() LIMIT 1."

Miał ktoś kiedyś coś podobnego?

(Przecież jeden mail / kilka loginów może być wykorzystanych bez końca)

=====================

tak, ja mam 30 adresów i ok. 100 000 loginów i ciągle ten komunikat...

Ja myślę, że ten program chyba jest oparty na sieciach neuronowych 3 generacji, bo bez względu na to jak ustawisz opcje programu to program i tak wie lepiej i zrobi coś wręcz przeciwnego niż Ty ustawiłeś.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Liczyłem na to, ze autor poczuje się dotknięty tym co pisałem i karze mi to wszystko odszczekać, podając krok po kroku ustawienie do osiągnięcia upragnionego efektu. Niestety autor zaginął. Wcześniej dosyć aktywnie udzielał się w tym wątku. Jego milczenie niejako potwierdza tylko to co napisałem. Szanowny autorze bądź uprzejmy ustosunkować się do moich wypocin i podaj termin usunięcia przedstawionych błędów które dyskwalifikują program jako poważne narzędzie do pozycjonowania stron.

Wystarczy dodać tylko jedna opcje, która pozwoli wyłączyć wodotryski i dodawać to co wpisze w artykule. Jak wpisze 3 linki to niech doda 3 linki, jak będę chciał korzystać z wodotrysków, wag linków czy przypadkowości w dodawaniu to się przełączę.

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

A ja mam pytanie obecnie publiker coś mi nie podlinkowywuje wpisów czy ktoś miał taki problem, że znikąd publiker przestał podlinkowywać?

Przecież ja o tym pisze cały czas. Niestety autor nie wypowiada się w tej sprawie. Kupiłeś bubel to bujaj się sam.

Program sam wie co ma podlinkować a co nie. Nikt nie będzie mu narzucał co ma podlinkować.

omniadd ewentualnie. tak na prawdę publiker nie jest zły - ale ma swoje "odpały" które potrafią nieźle wkurzyć.

jestem już przyzwyczajony do tego, że dziennie dostaję po 100 mejli z informacjami o błędach publikera przy dodawaniu - tego nie rozumiem zupełnie.

ogólnie rzecz biorąc dobra dodawarka automatyczna, ale niestety ma się wrażenie, że autor ma ją już odrobinę w Du*** :)

================================================

2011-06-02 - Aktualizacja do wersji 2.1.9 (bezpłatna)

- Usunięcie drobnych błędów w programie;

- Optymalizacja kodu;

2011-05-20 - Aktualizacja do wersji 2.1.8 (bezpłatna)

- Ulepszomy mechanizm rejestracji w preclach WordPress;

- Usunięcie błędu związanego z linkami w treści zawierającymi znak '&';

- Przygotowanie kodu i bazy danych do przyszłych ważnych zmian w programie w kolejnych wersjach;

- Inne drobne poprawki działania programu;

Po cichu licze jednak na jakieś konkretne zmiany - być może obsługa seokatalogów :)

linkowanie było już naprawiane kilka razy, niestety tylko w change logu, wielu przeszło ma v2.0 tylko dla tego, że podobno był naprawiony bug z brakiem kontroli nad linkami. Ja już nawet nie liczę, że to będzie naprawione po prostu robię więcej tekstów i na każdy ustawiam jeden link i dwa podlinkowujęce (choć i taka opcja ma odpały i zadały się teksty bez linka do strony ^^).

Publiker jeszcze trochę pociągnie. Tak jak addera kupowali zanim pojawił się publiker, tak publiker sie trzyma puki nie wyrosnie kolejna konkurencja.

A jak z odpowiedziami autora na maile? Czy taka sama cisza jak na forum?

Jak dla mnie support jest super, autor od razu odpowiada na wiadomości. Ostatnio miałem taki problem że coś się zapętliło i ciągle podlinkowywał ten sam link, autor naprawił bazę jeszcze tego samego dnia i działa beż żadnych problemów. Nigdy też nie dostaję żadnych dziwnych wiadomości, pewnie macie coś skopane w konfiguracji. Albo coś nie tak z hostingiem. Ja mam osobnego VPS'a na własnym dedyku i śmiga pięknie.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Również chciałbym pochwalić support. Odpowiedzi zawsze w max kilka godzin.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

Nie mogąc się doczekać reakcji autora, napisaliśmy własny program, który dodaje artykuły z linkami do precli tak jak chcemy a nie tak jak się programowi uda.

W związku z powyższym

Publikerowi już dziękujemy.

Ponieważ program nie jest zgodny z tym co oferował mi autor przy zakupie, a autor nie wyraża chęci niezwłocznego usunięcia usterek, chciałbym go zwrócić. Proszę sprzedawce aby podał jaka jest procedura zwrotu towaru (programu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności