Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

1. Przy dodawaniu z manuala: Nieznany typ linka w tresci tekstu #27E613FA (typ:text)

Co to znaczy?

2. Dlaczego w statystykach publiker nie podaje wszystkich katalogow do ktorych zostal dodany link?

3. Dlaczego nie ma zadnych raportow typu: wpis nie zostal dodany poniewaz... ?

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chyba produkt o nazwie publiker jest w fazie schyłkowej.

Niestety muszę się zgodzić. Projekty się same wyłączają po kilkuset dodaniach niby brakuje tekstów. Nie da się w ogóle pracować z tym programem, w obecnej chwili jedynie powoduje u mnie frustrację. Co się stało z tym narzędziem.. Jakieś update, które nie wiadomo co poprawiają tak na prawdę, bardziej chyba pogarszają sprawę.

...

Jeśli wywali ci że nie masz tekstów to wejdź do projektu --> Generatory tekstu -->>włączony

wysyłaj pojedynczy tekst tylko jeden raz do precla ( jeśli masz zaznaczone tzn: jeden tekst do jednego precla )

Użyj tego generatora jako źródła tekstu do: linkowania podlinkowania precli katalogów

Jeśli w danym projekcie nie masz jednego znich publiker wyłączy dodawanie i powie że nie ma tekstów..

Przykład: jeśli twoj projekt tylko kataloguje precle zaznacz tylko precle i linkowanie.

Przykład_2: jeśli twoj projekt tylko kataloguje katlogi zaznacz tylko katalogi i linkowanie.

Przykład_3: jeśli twoj projekt tylko kataloguje i precluje zaznacz tylko precle katalogi i linkowanie.

Przykład_3: jeśli twoj projekt tylko kataloguje i precluje i podlinkowuje zaznacz tylko precle katalogi, podlinkowanie i linkowanie.

Każdy tekst musi być później odznaczony również takimi samymi opcjami inaczej wywali że nie ma jakiegoś tekstu do tego projektu

Sprawdzajcie zawsze czy wszystko ok z projektem opcja "sprawdź".

Z narzędziem wszystko ok tylko zostały wprowadzone opcje które pomagają bardziej dostosować teksty do danego typu katalogowania a nie spamowanie jednym tekstem precli katalogów i kto wie jeszcze czego.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@cinmar

Ech...ja tak robie od zawsze :)

No i właśnie publiker uwziął mi się teraz na jedną grupę, która nie robiła problemów do tej pory. Po prostu dodałem nowy tekst żeby wysyłał nowy artykuł i po jakimś czasie zaczął walić odpałem i go wyłączać. Dla pierwszego tekstu nie było problemu. Dla drugiego już jest, mimo że ustawienia się nie zmieniały :/ Mam w nowym 5 akapitów no i tak sobie po prostu pozostałe 4 wyłącza z publikacji a potem wyłącza linkowanie...

edit:

poprawka, to już trzeci tekst w tej grupie

dodaje do katalogów i zlicza prawidłowo przykład (do katalogów: 534, do precli: 3013). Wejdź do linków które dodajesz do katalogów i zobacz ile dodało, zobacz w ustawieniach ile masz w ciągu doby wysyłek maksymalnie do jednego projektu podejrzewam że 40 ( standardowo ) możesz ustawić więcej jeśli masz ustawione wysyłanie na więcej niż 40 wpisów w preclach i w katalogach w sumie, ( widok normalny ), ustaw dokładnie dobre kategorie, sprawdź dokładnie jeszcze raz wszystkie ustawienia.

:/ Mam w nowym 5 akapitów no i tak sobie po prostu pozostałe 4 wyłącza z publikacji a potem wyłącza linkowanie...
CO pokazuje opcja "sprawdź" tam gdzie wywala projekt ?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

W ciągu doby mam: 400000 wpisów :)

Niektóre katalogi się pojawiają, ale jest ich bardzo mało. Katalogów stoi więcej niż precli, więc chyba powinno ich być więcej? Wpisy do katalogów się dodają - sprawdzałem, ale nie pojawiają się w statystykach.

Masz w swoich statystykach EasyDiry? Bo u mnie tylko otartymini i qlweb ;/

CO pokazuje opcja "sprawdź" tam gdzie wywala projekt ?

"W grupie nie ustalono sugerowanych nazw podkategorii" - myśle, że to można zignorować dla precli. Mam ustawione w kategoriach "bez kategorii" więc to nie powinno generować problemu.

Po drugie maile, które zawsze dostaje są o takiej treści:

Teksty częściowe - nie można wygenerować odpowiedniego TEKSTU

Brak tekstu spełniającego warunki:

opublikowany, przeznaczony do linkowania, tekst normalnej długości (długi), przeznaczony do publikacji w preclach

--------------------

Dodatkowe informacje, które mogą pomóc w uzupełnieniu danych potrzebnych do prawidłowego wysyłania wpisów:

Kontrola 'wysyłaj pojedynczy tekst tylko jeden raz do precla': TAK

A jak wchodzę w grupę, włącze wszystkie na nowo, i dam test generatora, to po kilkudziesięciu kliknięciach "generuj" nic się nie wysypuje.

Mam ustawione: wysyłaj tylko raz do precla.

Publiker: 2.1.6

Psikus polega dodatkowo na tym, że nie we wszystkich grupach ten problem występuje :) A we wszystkich mam takie same ustawienia generatora

zrób printa i wrzuć tutaj statystyki, podrzuć również tabele z ilością katalogów w bazie.

Psikus polega dodatkowo na tym, że nie we wszystkich grupach ten problem występuje smile.gif A we wszystkich mam takie same ustawienia generatora
baza ok więc sprawdź jeszcze dokładnie nie tyle generatory co same teksty czy mają dokładnie określone przeznaczenie ( precel, katalog, linkowanie, podlinkowanie ) wyłącz narazie opcje wysyłania do jednego precla i zobacz co się będzie działo. Uruchom testowy projekt i wysyłaj tylko do samych katalogów precle wyłącz i zobacz co się dzieje czy coś dodaje i czy statystyki się ruszają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności