Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no i tak jak mówiłem, sorry za kolejny post...

Ale moja przepowiednia się spełniła. Czyli znowu wyłączył mi linkowanie po wysłaniu 10 wpisów i wyłączył z publikacji te same 4 akapity z 5.

bądź tu mądry i pisz wiersze ;] wkurzać mnie to zaczyna. Kiedyś zrobiłem taki patent, że z każdego akapitu wywaliłem po jednym zdaniu, no i miałem spokoj na parę dni z takimi ekscesami

Dobra, sprawdźmy tak: wyłączam ograniczenia w użyciu tekstu, bo miałem ustawione 1000, i tak nawet połowa limitu nie została wykorzystana. Może w tym tkwi problem.

Wysłanych: 85295 (do katalogów: 22832, do precli: 62463)

Opublikowanych: 60740 (w katalogach: 8514, w preclach: 35063)

Publiker jest kiepski z matmy... :)

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

pytanie - czy mógłby mi ktoś powiedzieć czemu konfiguracja z załącznika w ciągu 2-3 dni od opublikowania dodała 62 linki do precli i 0 linków do katalogów? zarówno do precli jak i katalogów przygotowałem osobne teksty - po 1 dla każdego do nieograniczonego użycia w 80% składających się z wyboru synonimów więc wyjściowo wszystko unikalne... gdzie mogę sprawdzić co jest przyczyną takiego stanu rzeczy? czy poniższa konfiguracja ma jakieś ewidentne uchybienia? będę wdzięczny za pomoc!

ustawieniav.jpg

Pytałem o to support. System nadaje priorytety zadaniom w Cronie, precle mają największy. Czyli jeśli masz np. 200 zadań w cronie do wykonania to trochę sobie poczekasz z tymi katalogami - skrypt najpierw dodaje do precli, jak ma czas to też do katalogów, potem sprawdza czy precle się opublikowały, a na samym końcu sprawdza czy katalogi się opublikowały i wtedy dopiero dane lądują do statystyk.

Mam to samo :)

Znowu potwierdzacie moja tezę, że program wie lepiej co chcesz zrobić.

Pytam już kolejny raz autora:

W związku z niezgodnością sprzedanego programu z oferta sprzedaży chciałbym go zwrócić.

Jaka jest procedura w takim przypadku?

Wysłanych: 85295 (do katalogów: 22832, do precli: 62463)

Opublikowanych: 60740 (w katalogach: 8514, w preclach: 35063)

Publiker jest kiepski z matmy... :)

Przesadzasz, z dnia na dzień dochodzi do poziomu Addera

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności