Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gramer

Zrób przelew 20 zl na fundacje Anny Dymniej daj mi na PW potwierdzenie przelewu,opis, URL, tytuł i słowa kluczowe a ja dodam tobie to całej bazy OmniADD jest to baza lepsza. Jak coś to publikera tez mam, ale uwierz mi nie warto, bo baza ta sama, tylko w Omni brak zbanowanych i niepodlinkowanych.

z tego co mi wiadomo to niezgodne z regulaminem :/

mogą mnie ekskomunikować

Możesz też zrobić 20 zł przelewu na moje konto, a wtedy Pan Max puści Ci dodawanie z omniadd. Wtedy ty będziesz zadowolony, gdyż 20 zł to pikuś, a MaxPan pomoże komuś zarobić dwie dychy :D. W ten sposób wszyscy będą zadowoleni :).

A co do tematu, to przecież publiker służy też do podlinkowania klientów. Katalogowanie nim za kasę nie może wiązać się z łamaniem licencji. Tak mi się przynajmniej wydaje.

seowyszbanner.gif

Za te 2 dychy też masz klienta na "usługę", więc w czym problem :)

Testował ktoś domyślą bazę - interesuje mnie informacja ile procent skuteczności uzyska Publiker po 2 miesiącach pracy?

Dodatkowo - ile zalecacie tekstów do tego narzędzie by to miało "kopa" ?

Możesz też zrobić 20 zł przelewu na moje konto

Soprano, akurat ta akcja MaxPana z przelewami na Fundację Ani Dymnej mi się podoba i - dla Twojej wiadomości - nie daje w ten sposób nikomu zarobić, tylko wspiera dzieci, które tego wsparcia potrzebują.

Bardzo dobry pomysł MaxPan (tak jak poprzedni z SEOkatalogami).

dymna.jpg

całej bazy OmniADD jest to baza lepsza (...) baza ta sama, tylko w Omni brak zbanowanych i niepodlinkowanych.

Od tego jest takie pole do zaznaczenia, żeby pomijać zbanowane :D A do tego masz opcje np. modyfikacji tempa dodawania.

Tak czy inaczej świetny pomysł z tym przelewem na fundację charytatywną, oby więcej było takich inicjatyw ze strony seowców.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Witam,

Mam pytanie panowie. Zainstalowałem sobie publikera - wszystko ładnie i pieknie.

Jest tylko jeden mały błąd, jak skrypt dodaje do precli to nie dostaje żadnych wiadomości na email ( związanych z rejestracja), wszystko dobrze wypełnilem i probowalem na roznych pocztach. Co jest grane ?. Pomożecie :) ?

czemu publiker dodaje wyłącznie do katalogów? od kilku msc publiker dodaje mi już tylko do katalogów nawet nowo dodane projekty lecą wyłącznie do katalogów, mam podane maile do rejestracji ale wątpię żeby jaka kolwiek rejestracja w preclach była robiona, odkąd jakieś 3 miesiace temu zmieniłem maiule do rejestracji nci nie dodaje a opcja zarejestruj chybnie działa.

czemu publiker dodaje wyłącznie do katalogów? od kilku msc publiker dodaje mi już tylko do katalogów nawet nowo dodane projekty lecą wyłącznie do katalogów, mam podane maile do rejestracji ale wątpię żeby jaka kolwiek rejestracja w preclach była robiona, odkąd jakieś 3 miesiace temu zmieniłem maiule do rejestracji nci nie dodaje a opcja zarejestruj chybnie działa.

Musisz mieć coś nie tak z ustawieniami. U mnie działało i działa normalnie. Klikałeś "Zarejestruj we wszystkich nieaktywnych preclach"?

Ja mam ostatni taki problem, że Publiker nie dodade mi linków w Gotlinku?

Czy tylko ja mam taki problem?

Skonfigurowane jest dobrze, podczas testów wywala komunikat ok. Po za jednym nie idzie wywalić dodane linku z gotlinka bo wywala odczekaj 10 sekund gdy czekam nawet 60.

Do tego mam ustawione podlinkowanie w wielu grupach. Wcześniej działało bez zarzutów, teraz po kilku aktualizacjach nie działa.

baner-seostationv2.png

Gramer

Zrób przelew 20 zl na fundacje Anny Dymniej daj mi na PW potwierdzenie przelewu,opis, URL, tytuł i słowa kluczowe a ja dodam tobie to całej bazy OmniADD jest to baza lepsza. Jak coś to publikera tez mam, ale uwierz mi nie warto, bo baza ta sama, tylko w Omni brak zbanowanych i niepodlinkowanych.

z tego co mi wiadomo to niezgodne z regulaminem :/

mogą mnie ekskomunikować

Mogę sie podłączyć do wpisu .Brak czasu :)

mam pytanie, co się dzieje z mailami ze skrzynki rejestracji w WP?

mój problem rozwiazalem założyłem skrzynkę na serwerze u siebie żeby do spamu ni wrzucało etc, maile z rejestracji przez 2 dni wpadały a teraz zniknęły, i nie wiem czy publiker je usunął bo już je pamięta czy coś? jak to działa, bo póki co dalej nie dodaj, ale trwa rejestracja tyle że nie wiem co się dzieje bo maile poznikały z rejestracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności