Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde znowu się odznaczyło, chamstwo jedno :P.

Włączyłem generowanie tekstów pełnych i cześciowych, waga 10, wszystkie opcje ( linkowania podlinkowania precli katalogów ).

Nie wiem dlaczego się odznacza :/. Opcja żeby 1 raz wysyłał tekst lub tytuł mam odznaczone, więc powinno działać.

Pomożecie ?:zdziwko:

Kurde znowu się odznaczyło, chamstwo jedno :P.

Włączyłem generowanie tekstów pełnych i cześciowych, waga 10, wszystkie opcje ( linkowania podlinkowania precli katalogów ).

Nie wiem dlaczego się odznacza :/. Opcja żeby 1 raz wysyłał tekst lub tytuł mam odznaczone, więc powinno działać.

Pomożecie ?:P

Zaktualizuj do najnowszej wersji. Użyj przycisku "sprawdź", jak nic nie wywali, to sprawdź czy masz dobrze dobrane kategorie. Zrób test generatora. Jeśli dalej sie wysypuje, pisz do supportu B)

Ja mam zamiar jutro pisać, bo niby wszystko mam dobrze, a linkowanie mi wyłącza też tak "sam z siebie" czasem od razu, a czasem po paru godzinach (na drugi dzień). Ja nie mam więcej pomysłów... ani siły do tego softu pod tym względem. Tylko opisz DOKŁADNIE, jakie masz ustawienia (wersję itd) jak będziesz pisał maila, bo jest naprawdę dużo powodów czemu linkowanie może wyłączać się samoistnie i szkoda czasu Twojego i supportu, żeby rozbijać dyskusje o drobne szczegóły :zdziwko:

Jaką macie skuteczność likowania na publikerze?.

Ja puściłem 18 dni temu temu projekt nowiuteńskiej (nigdy nie linkowanej strony) i przez ten czas zaindeksowanych jest 6 linków...

Dodam jeszcze, że mam ustawione dodawanie po 30 wpisów na dzień z katalogów i 30 z precli no i do tego podlinkowanie 5 na dzień wpisów z katalogów i wpisów z precli.

Przyznam, ze wynik jest mizerny.

A jak u Was to wygląda ?

Pozdrawiam

Natomiast jedna rzecz, którą by się przydało wprowadzić, a ciągle nie ma: jakieś informowanie użytkownika o nowych wersjach Publikera. Albo w panelu albo przez maila, a najlepiej jedno i drugie.

Tak wiem, wiem, będzie to wkrótce. Aktualnie musimy skończyć coś innego (do Publikera) i dlatego inne drobne usprawnienia w działaniu programu są przesunięte na później, ale będzie to na pewno.

Tyle, ze to moze drobne w sensie tehcnicznym, ale w sensie użytkowym bardzo istotne. Co komu z dostępnego poważnego usprawnienia, jeśli się o nim nie dowie?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Mam pytanie odnosnie tematu, ktory juz byl kiedys poruszany, a mianowicie publiker na localhoscie. Moze to nie do konca dobry dzial ale mam nadzieje, ze ktos pomoze. Probuje postawic publikera na win XP + wampserver. Narazie chcialem odpalic cyklicznie jakikolwiek skrypt php i niestety sie nie udalo. Probujac dodac zadanie w harmonogramie zadan win XP niestety ani razu nie wywolalo skryptu poprawnie(skrypt powinien utworzyc plik). Probowalem na rozne sposoby, majac odpalonego wampa odpalic sciezke do pliku z przegladarki (mniejwiecej tak - "C:\sciezka\do\firefox" https://localhost/test.php) badz bezposrednio plikiem php.exe, badz tez wtyczka wget do XP i innymi 'losowymi' sposobami. Pokopalem sporo w G ale ostatecznie sie nie udalo. Moglby ktos rzucic jakas rada, konkretna komenda do Zaplanowanego Zadania, czymkolwiek? Bylbym bardzo wdzieczny.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności