Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ale rozwaliłeś mnie takim pytanie ;) A myślisz, że Publiker sam wszystko zrobi? Myślisz, że wiedzy o istocie działań nie potrzeba, gdy się używa Publikera czy też innego softu? Póki co jeszcze nikt nie zrobił ani urządzenia ani oprogramowania wszystko-samo-robiącego.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1000 wpisów na dzień na VPSie ;) ? Toż to marnotrawstwo.

Mi dodaje 6 tysięcy na hekko.

OK! szybkie pytanko czy warto zainwestowac w firme pozycjonujaca czy w publikera?

THX

A czy znasz się na pozycjonowaniu?, bo publiker nie wbije cię na 100% tam gdzie chcesz bo mogą być za trudne frazy ;).

Jak oceniacie skutecznośćpublikera? Lepsza niż Omni ADD ?smile.gif
Wszystko zależy od bazy jaka posiadasz chyba ze korzystasz ze standardowej wtedy omni bije publikera

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Jak ustawić publikera aby w tekście do precli wstawiał 3 różne linki do 3 różnych fraz, próbowałem wstawić w tekście url do danych fraz, zaznaczyłem w grupie i w tekście aby do tego tekstu wstawił 3 linki niestety w preclach jest to losowanie i wstawienie od 1 do 3 linków. Próbowałem z tekstami częściowymi, we frazach podałem dokładnie frazy i linki do nich reszta ustawień podobna i dalej losowo dodaje od 1-3 linków w tekście. Macie jakieś pomysły/rozwiązania? Piszę z autorem softu ale ...

Jak ustawić publikera aby w tekście do precli wstawiał 3 różne linki do 3 różnych fraz, próbowałem wstawić w tekście url do danych fraz, zaznaczyłem w grupie i w tekście aby do tego tekstu wstawił 3 linki niestety w preclach jest to losowanie i wstawienie od 1 do 3 linków. Próbowałem z tekstami częściowymi, we frazach podałem dokładnie frazy i linki do nich reszta ustawień podobna i dalej losowo dodaje od 1-3 linków w tekście. Macie jakieś pomysły/rozwiązania?

Ma ktoś jakieś propozycje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności