Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wg logów chyba działa poprawnie

Aug 26 04:01:01 vzma20 crond[23623]: (publiker) CMD (/home/publiker/domains/publiker.vzma20.neteasy.pl/public_html/cron.php >/dev/null 2>&1)

Aug 26 05:01:01 vzma20 crond[28273]: (publiker) CMD (/home/publiker/domains/publiker.vzma20.neteasy.pl/public_html/cron.php >/dev/null 2>&1)

Jeśli przekleiłeś dwie linie po sobie a nie losowe to cron wywołuje ci się co godzinę a to stanowczo z rzadko. Zrób wywołanie pomiędzy 1-5 minut, czas pomiędzy wywołaniami musi być dłuższy niż czas wykonywania skryptu.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

no opcja z generowaniem opisów (długość, linki w treści, typ linków) w zależności od wymagań katalogu (seokatalogu) wygląda całkiem nieźle... przydałoby sie demko

aczkolwiek dla mnie wielką niewiadomą jest, gdzie jest baza, kto nią zarządza itd :> chyba, że to jest wymieszane z tą globalną...

Baza jest u ciebie w publikerze, a ta już wiadomo skąd jest i jaka (publiczna aktualizowana na serwerach autora + prywatna aktualizowana przez Ciebie)

Też by mi się przydało demko, sprawdziłbym czy działa u mnie. Cena jest akurat.

Podoba mi się ten pomysł rozwoju publikera, autorowi kapnie trochę grosza, co daje nam pewność, że projekt będzie dalej rozwijany.

dodano nowe katalogi :)

Arfooo

CNCat

EasyDirectory

Indexu

PhpLinkDirectory

SeoKatalog

Web-News

Inne

Coś się dzieje :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Mail od supportu mnie ucieszył

W dniu 02.09.2011 11:40, Tomasz Molik - www.publiker.pl pisze:

> Witam serdecznie,

>

> poniżej odpowiadam na zadane pytania.

>> 1. Czy jest w planach wersja dla linux

> W planach jest.

>> 2. Czy były testy pod wine

> Nie, jeszcze nie.

>

>> 3. Jak wygląda linencja, jeśli instalowałbym na wirtualnym windowsie, to z racji tego, iż w katalogach często są wirusy, po kilku dniach katalogowania ręcznego taka wirtualna maszyna była by do przeinstalowania. Wiem to z doświadczenia za czasów gdy głównym systemem był u mnie Windows.

> Program można instalować dowolną liczbę razy, na dowolnej liczbie komputerów - jeśli o to Pan pyta.

>

>> 4. Czy jest jakaś paczka testowa na której mogę sprawdzić czy program zadziała na moim debianie.

> Nie. Dopiero od wczoraj program jest w sprzedaży, więc jeszcze nie mamy takiej wersji... pomyślimy nad tym.

>

> Pozdrawiam

> Tomasz Molik

>

> ----=====(*)=====----

>

> NetVision

> ul. Wapienna 39-41/37

> 91-087 Łódź

> NIP: 618-186-74-72

>

> tel. 0501-694-467

> email: biuro*eszablony.pl , biuro*publiker.pl

> www: www.eSzablony.pl , www.publiker.pl

wrzuciłem do publicznej ponad 3200 seo katalogów i coś jest nie tak u mnie jest około 2600 hmm... po drugie największą wadą póki brak możliwości filtracji katalogów w programie ( trzeba odpalać publikera ) ale i tak nie dostaniemy interesującej fltracji koniecznie musi być jakas zaawansowana możliwość wybierania odpowiednich szczegółów danego katalogu jeśli coś trzymamy w bazie czemu tego nie wykorzystać jak np BL IP PR wtedy program ma przewagę nad innymi półautomatami bo moge sobe wybrać katalogi mające IP>300 do tego BL>1000 i PR>1 i do tego darmowy = zadowolenie dodającego - nie można importować ani exportowac listy katalogów co jest duża wadą.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności