Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ile jest z tego wysyłek do jednego precla? Bo ja myślę że to tylko 730 preclów po 10 artykułów na precel.

Wszystko bez moderacji i wspólnie ze 200 publikerami które też tam walą po 7k wpisów.

Ehhhh

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Publiker kręci się w koło przy dodawaniu do WP więc nie ma co się cieszyć że się ma 7 000 wpisów bo tak naprawdę jest tego kilka set a reszta to ....

Zrób export listy linków / usuń duplikaty po domenach i zobacz sam ile zostało z tej pięknej listy 7 k

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Lista 7k precli jest przesadzona, chyba, że liczysz z katalogami. Generalnie ze swojej listy czy to precli czy to katalogów mam jakieś 30% zduplikowanych domen, a ile z tego przeżywa jakiś dłuższy czas to inna sprawa ;-]

Średnio dodanych mam jakieś 3-4k na tekst. Od tego odliczyć duplikaty, strony padnięte/zbanowane, linki niezaindeksowane i jak na automat jest akurat.

Ile stron można pozycjonować po zakupie Publikera? Jaki jest ogranicznik?

Odradzam już publikera, straszna tandeta już z niego jest(Mam nadzieje ze się poprawi) bo był naprawdę dobry.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Bo ma tandetna bazę katalogów/precli same śmieci. Jak kupiłem Publikera rok temu to "śmigał jak marzenie" dodawał jak szalony, a teraz ma bardzo małą skuteczność dodawania.

Taka jest Moja opinia.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

@Germanek2

1. A więc od dodawarki automatycznej oczekujesz samych precli super hiper premium?

2. Odkąd publiker wprowadził automatyczną aktualizację bazy wraz ze sprawdzaniem Site precli/katalogów oraz co bardzo ważne indexed pages miesięczny to uważam, że na bazę nie ma co narzekać. Sama się aktualizuje i masz doskonały wybór do czego chcesz dodawac. Zbanowany? Nie dodajesz. Zbyt mały przyrost site w miesiącu? Nie dodajesz.

Poza tym po ostatniej aktualizacji i połączeniu dodawarki na serwerze z dodawarką reczną pod Win to moim zdaniem Publiker wzbił się o kilka poziomów ponad konkurencje.

Oczywiście ma swoje odpały i czasami potrafi wkurzyć ale w ostatnim okresie coraz bardziej doceniam jego zakup.

Propozycja wprowadzenia bardziej zaawansowanej filtracji katalogów + export katalogów. Aby można było wyciągnąć wszystkie nie aktywne wordressy z ręczna rejestracją. Obecnie można tylko wyświetlić tylko same albo aktywne strony ( bez rozbicia na rodzaj katalogu ) lub tylko z ręczna rejesktracją. Oczywiście brak exportu. Teraz pytanie po co taka funkcjonalność a no po to że wyciągam taka bazę wrzucam do automatu czy recznie za pomocą półautomatu i rozpoczyna się rejestracja w wordpresach nie trace czasu na kombinowaniu jak wyciągnąć WordPressy z publikera przez baze danych i tp...

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Opcja z możliwością wysyłania tylko do 1 precla jednej strony jest bardzo dobra, dawno powinno być coś takiego wprowadzone.

@enimen jeżeli jesteś zainteresowany publikerem to bierz śmiało, wart swojej ceny.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności