Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Publiker jest dobry jak ktoś umie z niego korzystać.

Najważniejsza sprawa żeby nie dodawać do śmieciowych blogów.

Znaleźć w sieci jakieś dobre, zarejestrować się w nich ręcznie, i choć by ich było 50 to już jest coś.

Potrzebna opcja: wysyłaj tylko raz do precla, już nie wysyłamy na pałę 100 artykułów do jednego precla.

Najważniejsze to mieć w grupie 10 artykułów i wylosować z nich jeden i dodać 1 raz do dobrego precla.

Rozmawiałem z autorem powiedział że zobaczy co się da zrobić ale nie obiecuje ...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Germanek2

Sama się aktualizuje i masz doskonały wybór do czego chcesz dodawac. Zbanowany? Nie dodajesz. Zbyt mały przyrost site w miesiącu? Nie dodajesz.

Chciałem przypomnieć że chyba znikła ta opcja, bo w 2.5.1 jej niema. Zastanawiam się dlaczego?

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Wysyłaj wpisy do precli:

wszystkich

dla których IP (Indexed Pages) jest większy od 0

dla których IPM (IP Miesięczny) jest większy od 0

U mnie jest ;-]

Zwracam, Honor.

Nie zauważyłem.

Myślę że oferuję naprawdę wytrzymały worek bokserski lub worek treningowy dla małych i dużych Facetów lubiących kobiety ;-)

Mam pytanie do znawców. Ustawiłem publikera i wszystko działa ale jak zrobić aby linki w tagach odwoływały bezpośrednio do mojej strony www? Obecnie linki w tekście odwołują do mojej www i jest ok a te w tagach odwołują do strony na której jest umieszczony wpis i chyba pokazuje podobne tematy do danego tagu.

Jak kupiłem Publikera rok temu to "śmigał jak marzenie" dodawał jak szalony, a teraz ma bardzo małą skuteczność dodawania.

Taka jest Moja opinia.

Twoja opinia na temat tego produktu, jest co najmniej błędna. Pozwoliłem sobie teraz sprawdzić swoją instalację o której powiem szczerze zapomniałem, że sobie leci jeden projekt, który teraz wyłączyłem ;)

Pomijam tylko fakt, że dodaje kilka razy do tego samego bloga, a więc:

Zrobiłem eksport adresów, usunąłem duplikaty domen i ilość unikalnych adresów to 977

Pozwoliłem sobie także na sprawdzenie występowania linku na stronie i liczba ta zmalała do 783

Oczywiście mowa tylko i wyłącznie o dodaniach do WP - teraz mnie zaskocz i wyprowadź z błędu, mam być zadowolony z tego softu, czy nie?

Na rynku są tylko dwa produkty tego typu na naszym rynku i publiker jest jednym z nich.

Też zauważyliście że publiker nie zbiera wszystkich opublikowanych wpisów w preclach XML?

Dwa razy sprawdzałem precli mam 250 publiker według raportu dodał do 220, myślałem że poprostu w niektórych przypadkach publiker zapomniał opublikować, ale nie. Sprawdziłem wszystkie 250 blogów i wpisy są wszędzie. Nawet gdzieniegdzie podwójnie i potrójnie ale to już inna piłka.

Ponawiam prośbę o dodanie nowych funkcji:

"Dodawaj artykuł tylko jeden raz do precla "

Nie, ustawiasz to na serwerze, ale jest troszkę do pupa, bo jeśli katalog jest płatny, ale również przyjmuje za free wpisy z PR powiedzmy 9 lub free pod warunkiem linka zwrotnego, to gdy ustawisz TYLKO DARMOWE niestety pokaże ci też w/w. Sporo czasu się traci na tym. Oby było to zmienione na dokładne ustawienie.

Kiedyś miałam taka fajną opcję jak eksport wpisów do katalogów/precli do txt a teraz exportuje mi tylko w crv i to nie adres do wpisu a główną stronę katalogu/preclu, podobnie jak exportuje z data, adresem linkowanej strony - gdzie ustawić aby było jak wcześniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności