Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dosłownie chwilę używałem win7 x64, przy okazji sprawdzałem jak aplikacja działa na Windowsie. Publiker wysypywał się niemiłosiernie zwłaszcza przy generowaniu nowego opisu. Autor mi pisał, że od pewnego czasu już próbują zdiagnozować problem.

hej,

mam obecnie taki problem z Publikerem:

Po dodaniu nowej strony do systemu oraz jej ustawieniach, wpisuje linki do pozycjonowania oraz ustawiam "generator tekstów" jako częściowe (zresztą zawsze tak robię)

Następnie zabieram się za teksty - teksty długi i krótkie dodają się bez problemów.

Problem pojawia się po próbie dodania tytułów, tagów oraz e-maila. Niby wszystko przebiega poprawnie, jest komunikat że "Operacja została wykonana poprawnie:, jednak tak naprawdę tytuł nie zapisał się.

Nigdy nie miałem z tym problemów, a domen w publikerze mam grubo ponad 100. Ktoś wie, co to za problem? Z góry dzięki za pomoc.

@Onekick spróbuj w innej przegladarce, ja np. mam podobny problem pod IE9, natomiast, pod Chrome i FF wszystko ok

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A da sie w kliencie dla windowsa tak skonfigurować grupe, zeby linki które chcemy nie byly dodawane jako strona do dodania? Nie wiem czy nie zamotałem - chodzi mi o to, że mam dodane linki do grupy 1 glowna + 3 podstrony i chce zeby jako strona byla dodawana tylko glowna a podstrony byly linkowane z tresci wpisów.

Z gory dzieki za pomoc

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Chłopaki, a może wiecie dlaczego w tekstach do podlinkowania nie można wstawiać linków statycznych np. www.strona.pl, tylko same linki auto?

Jak chcesz podlinkować jakąś grupę stron , to sobie stwórz nową wprowadz teksty na auto i tam linki dodawaj

baner-seostationv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności