Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wyczyściłem wszystkie procesy w cron_jobs poprzez naciśniecie ikonki kosz w phpmyadmin. I to był błąd bo teraz żadne zadanie nie chce się uruchomić. Kto wie co teraz począć? :hello:

przywróć kopię bazy

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

A gdzie najlepiej i najtaniej zainstalować taki program?

Wiem, że niektóre serwisy blokują działania Crona.

To może ustal jakiś budżet? :)

Ja mam VPS. trzymam na tym publikera, statsy i zaplecze od web-tools, teraz jeszcze doszedł omniadd i omniping, ale jeszcze nie mają grupy wiec nie generują obciążenia. Na dzień wczorajszy z publikerem i web-toolsem, obciążenie serwera prezentuje się tak:

koło 6k wpisów na dobę do precli + jakieś tam katalogi

9PrZ.jpeg

Jeśli masz VPS, to nikt cie nie wywali za crona itp :). Więc najlepsza inwestycja :). A np za 19 zł miesiac w hitme (sam korzystam). Wychodzi jak za jakiś lepszy hosting na rok.

Publiker ma to do siebie że z czasem baza znacznie się rozrasta. na vps sam sobie ograniczenia ustalasz :).

Jedyny problem to taki, że trzeba go skonfigurować. Ale np ~"Każek" ma tutaj na tym forum w ofercie (w dziale charytatywnym) ofertę, że za 50 zł wpłaty na pewną fundację Ci skonfiguruje wszystko :).

baner-seostationv2.png

Czy ktoś miał problem z usunięciem grupy projektu - klikam usuń widzę kółeczko, że mieli, ale nie usuwa. Miał ktoś taki problem?

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Czy ktoś miał problem z usunięciem grupy projektu - klikam usuń widzę kółeczko, że mieli, ale nie usuwa. Miał ktoś taki problem?

Skasuj najpierw wszystkie projekty wewnątrz grupy. Trochę to niestety trwa, ale możesz kasować po kilka na raz używając zakładek. Przerabiałem to ostatnio na grupie z 200 projektami :|

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności