Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś miał problem z usunięciem grupy projektu - klikam usuń widzę kółeczko, że mieli, ale nie usuwa. Miał ktoś taki problem?

Ja tak mam na głupiej przeglądarce IE, jak publiker to tylko chrome lub ff

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

problemik mam taki : dodaje arta, w nim na stale 3 linki, w projekcie ze w arcie maja byc 3 linki, a publiker i tak sobie losuje czy maja byc 1-2 czy 3 linki w terkscie, wie ktos jak go zmusic zeby na stale wrzucal tyle ile potrzeba ?

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Mam dodane kilka tekstów dla precli i dla każdego w polu limit wysyłek mam 0 (czyli niby bez limitu) a i tak co chwila dostaję taki komunikat:

UWAGA: Zaczyna brakować tekstów wysyłanych do precli w tej grupie. Dla 15 precli brakuje tekstów, więc wysyłanie do nich wpisów dla tej grupy zostało całkowicie wstrzymane. Dodaj nowe teksty do grupy, a następnie użyj przycisku, aby odblokować wysyłanie tekstów do tych precli.

Pamiętaj, aby najpierw dodać nowe teksty, a dopiero po tym użyć przycisku.

Wersja Publikera - 2,5,2. Pamiętam, że kiedyś ludzie zgłaszali ten problem i nie było jednoznacznej odpowiedzi. Udało się to komuś rozwiązać?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Witam,

Prosiłbym o pomoc.

Mam mianowicie taki problem, że klikam w statystyki i publiker pokazuje ze nie zrobil linkow żadnych, a gdy wchodze w spis to z tego dnia są zrobione linki. Jak to jest ?

Dodałem także nowe domeny i im linków nie robi, a starym tak :/. Cron włączony jest co minute ( także omniadd), da rade jakoś przeinstalować publikera ?.

Chodzi mi o wyczyszczenie wszystkiego tylko zostawienie projektów. Da rade ?

Salab a dodajesz do publicznej czy prywatnej bazy ?

Ja u siebie rozwiązałem sam ten problem - precle nie były aktywne dlatego nie dodawało.

Publicznej. Kiedyś nie miałem takich problemów, później nie używałem przez jakiś czas Publikera...no i teraz jak do niego wróciłem to ten błąd mam bardzo często.

Update:

Założyłem sobie nowy email na o2.pl: xxxxx.xxxxx.xxxx@o2.pl

Dodałem go do Publikera bez problemów, ale chcąc go "opublikować" dostaję error:

Wystąpiły pewne błędy:

Podany adres email nie jest poprawny dlatego nie może zostać opublikowany.

Popraw adres email i spróbuj ponownie. Sprawdź, czy podany adres nie zawiera np. zbędnych spacji lub niedozwolonych znaków.

Email nie może zostać opublikowany, ponieważ nie posiada żadnych opublikowanych loginów do rejestracji.

Email ejst na 100% porawny, sprawdzałem ręcznie logowanie, wszystko działa jak należy. Dla pewności jednak założyłem drugi email - taki sam, tylko bez kropek w loginie. W Publikerze pozostał błąd:

Email nie może zostać opublikowany, ponieważ nie posiada żadnych opublikowanych loginów do rejestracji.

Wie ktoś gdzie szukać przyczyny problemu?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności