Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy macie jakiś skuteczny sposób na to aby cron pracował cały czas?

U mnie do ostatniej aktualizacji wystarczało, że odpalam crona w pętli z polecenia "uruchom zadania w pętli", ale ostatnio tu też się wszystko wywala po kilkuset zadaniach.

Dodam, że skrypt mam na VPS-ie i cron jest ustawiony na co minutę, a zadania mam jeszcze sprzed 10 dni i prawie nic nie dodaje od paru dni...

.

Przypadkiem wchodząc na stronę autora programu zauważyłem aktualizację.

Cały czas się zastanawiam kiedy doczekamy się automatycznych aktualizacji.

================================================

2011-10-13 - Aktualizacja do wersji 2.6.0 (bezpłatna)

================================================

- Zmieniony mechanizm przypisywania licencji do instalacji programu - od tej wersji po przeniesieniu programu na inny serwer można dokonać rejestracji przy pomocy tega samego klucza licencji; sposób przeniesienia licencji na inny sewer wraz z bazą danych jest opisany tutaj;

- Intuicyjna pomoc w panelu administracyjnym w postaci ikonek kierujących do odpowiedniego tematu na forum.

- Zmieniony mechanizm wstawiania linków do tekstu tak, aby liczba linków w tekście odzwierciedlała parametry ustawione w grupie lub w tekście. Wcześniej wstawianie linków odbywało się przede wszystkim na podstawie wag linków, co nie było zbyt intuicyjne.

- Udoskonalome wysyłanie wpisów do EasyDir.

- Inne drobne poprawki funkcjonowania programu oraz eliminacja zgłoszonych błędów.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

zatrzymujesz crona a następnie wgrywasz pliki z aktualizacji do swojego publikera nadpisując stare a po zgraniu plików wystarczy włącz crona i tyle :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Dziwi mnie to, że autor softu nie informuje o poprawkach w miejscu, w którym ma główną klientelę. BTW Publiker nadal trzyma się dobrze i to mnie cieszy:)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Dziwi mnie to, że autor softu nie informuje o poprawkach w miejscu, w którym ma główną klientelę. BTW Publiker nadal trzyma się dobrze i to mnie cieszy:)

Z tego co mi wiadomo, bo akurat wczoraj dzwoniłem w innej sprawie i autor nawiązał do tego, że nosi się z zamiarem ale najwyraźniej nie zdążył. W każdym razie faktycznie forum odpalono i już śmiga.

forum.publiker.pl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

- Zmieniony mechanizm wstawiania linków do tekstu tak, aby liczba linków w tekście odzwierciedlała parametry ustawione w grupie lub w tekście. Wcześniej wstawianie linków odbywało się przede wszystkim na podstawie wag linków, co nie było zbyt intuicyjne.

BRAWO! BRAWO! BRAWO!

- Zmieniony mechanizm przypisywania licencji do instalacji programu - od tej wersji po przeniesieniu programu na inny serwer można dokonać rejestracji przy pomocy tega samego klucza licencji; sposób przeniesienia licencji na inny sewer wraz z bazą danych jest opisany tutaj;

Jeszcze raz brawo.

Pozostało tylko sprawdzić, czy już działa jak należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności