Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zamiast forum, maili, PiO i innych miejsc wystarczyłby link w programie, który by się pojawiał w momencie wyjścia nowej aktualizacji. Proste i skuteczne.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za zmiane tych linków w opisie... Mam nadzieje że jak teraz zaznaczę że ma być 3 linki, to wszędzie będzie 3.

Jeszcze jak by była ta opcja gdzie z pośród kilku tekstów publiker umieszczał by tylko jeden raz artykuł w 1 preclu to by było SUPER, obecnie muszę ręcznie zmieniać tekst co x użyć, tak aby było bardziej unikalnie.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Pany jak go zainstalować?

gdzie jest paczka?

Na Publiker.pl. Przed wrzuceniem plików instalacyjnych zablokuj zadania crona w odpowiedniej zakładce, po uploadzie odblokuj spowrotem.

@Zajacgd - warto, bo na forum zagląda się jednak częściej niż na stronę Publikera.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Ten 2.61 to jakiś mały zabieg. Ja czekam na najważniejsze update: nowa funkcja: wyślij tekst tylko raz do precla.

kiedy wysyła jeden raz do precla ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred

Chodzi mi o to że w przypadku gdy ktoś używa publikera do dodawania artykułów na blogach prywatnych xml-rpc, to w przypadku gdy w grupie mamy 10 różnych tekstów to publiker je umieści wszystkie w danym preclu. A przecież umieszczamy po to 10 tekstów żeby było bardziej unikalnie nie po to żeby je wszystkie opublikować.

Publiker powinien wybrać sobie losowo z tych 10 artykułów jeden tekst i opublikować go w preclu i już więcej nie dodawać danej grupy do tego precla.

Bajką by było jak by można było ustawić: wysyłaj grupę x raz do jednego precla.

W tedy można by było sobie dodać 10 różnych zsynonimizowanych artykułów i śmiało opublikować je np. w 100 preclach.

@Neox

Nawet nie wiedziałem o tym forum.

Jak kogoś interesuje funkcja umieść grupę x razy w preclu zapraszam do dopingowania autora na jego forum: https://forum.publiker.pl/index.php/board,8.0.html

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

czy ktoś jeszcze potwierdza problemy ze spadkiem skuteczności pozyskiwania linków z katalogów przez publikera?

Mi spadła dokładnie o połowę. Z 1600 na 800 i mniej :/

Pisałem do supportu, niby wyszły poprawki, ale mi nic to nie zmieniło.

Puszczałem grupy na nowo na dwa sposoby:

a) ponowne włączenie linkowania - efekt - wyłączenie linkowanie jeszcze tego samego dnia

:) restart grupy, na zasadzie skopiowania jej i puszczenia na nowo - efekt - w jednej uzbierało mi 300 linków i nastąpił STOP.

Czy ktoś też tak ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności