Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@irol2

rozwiniesz?

Mam trochę projektów w publikerze i cos mnie natchnęło żebym zobaczył jak pinguje i podlinkwywuje publiker.Okazało sie ze zaden z linków wysłanych nie został podlinkowany i pingowany, jedynie kilka linków ktore maja po kilka miesięcy zostały podlikowane i pingowane. Zatem projekty/linki które maja po 2 miesiące nie sa pingowane i podlinkowywane

@irol2

A pingowanie i podlinkowywanie skonfigurowałeś jednocześnie z uruchomieniem tych projektów czy pingowanie i podlinkowywanie włączyłeś później?

Skonfigurowałem jednocześnie

Kontaktowałeś się z supportem? Co odpisali?

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Napisz jeszcze raz. Pisałem do nich w ciągu roku użytkowania skryptu z kilkoma różnymi problemami i zwykle odpis był szybki, nawet w sprawach typu "pierdułki". Może po prostu raz jakiś e-mail się zawieruszył.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

i pisząc maila nie zapomnij podać jaką masz wersje i zanim w ogóle napiszesz maila to zaktualizuj sobie publikera do najnowszej wersji.

to taka standardowa procedura w korespondencji z supportem. Dopóki nie masz aktualnej wersji - tak jakby, nie ma podstaw aby kontynuować "rozmowę". Chyba że celowo pozostałeś na wersji v1 - to inna bajka.

Przy okazji wracając do tematu wyłaczania linkowania w grupach. Moje "lekarstwo" zadziałało. Okazało się, że punkty karne naliczane do katalogów za brak publikacji, spowodowały ich deaktywację w programie. No czyli solucja była prosta - wyzerować stany kont :) Na wszelki wypadek ustawiłem zero punktów karnych za niepublikacje wpisów - nie chce mieć tego problemu w przyszłości.

Publiker śmiga jak złoto. Celowo nie będę tych zapytań podawać, bo potem bedzie na mnie że zepsułem. Pisać do supportu, zrobią Wam wgląd w instalację i powiedzą co i jak i prawdopodobnie skończy sie na tym co u mnie.

gratki dla supportu ;)

i pisząc maila nie zapomnij podać jaką masz wersje i zanim w ogóle napiszesz maila to zaktualizuj sobie publikera do najnowszej wersji.

to taka standardowa procedura w korespondencji z supportem. Dopóki nie masz aktualnej wersji - tak jakby, nie ma podstaw aby kontynuować "rozmowę". Chyba że celowo pozostałeś na wersji v1 - to inna bajka.

Mam najnowsza wersje publikera 2.6.2

Nie ma co wydziwiać po prostu niedopracowany program

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności