Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Po raz kolejny napisze podlinkowywanie w Publikerze to syf !!. Jak bym mial liczyc na publiker hohoh....
mam prośbę widzę że super wychodzi ci wykrywanie błędów oraz ich analiza czyli widać że jesteś dobrym testerem oprogramowania dlatego weź kartkę papieru napisz algorytm który poprawi jakość podlinkowania w publikerze uwzględnij inne elementy programu rozrysuj wszystko zgodnie z specyfikacją którą wcześniej utworzysz a potem zamieścisz tutaj na forum a podejrzewam że autor publikera z przyjemnością cie pochwali i wynagrodzi jak i całe forum, w przeciwnym wypadku przeczytaj instrukcje programu i zapoznaj się z jej szczegółami.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobijam w tej chwili do 180 projektów w publikerze i podlinkowywanie nie działa bo najpierw leci linkowanie - i ja to akceptuję. Liczba zadan uruchamianych w tak zwanym międzyczasie jest ogromna. Nonstop mam włączonego jednego kompa ktory ma odpalonego w kółko crona ... i tak już bodajże 3ci miesiąc :jezyk1:

Jak mi się pali z podlinkowywaniem exportuje dotychczasowe linki i wrzucam do omniadda...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

irol - może wpierw uściślisz co to wg ciebie podlinkowanie, bo jeśli czytam że w jednym dniu masz 400 linkowań i 2200 podlinkowań, to nie rozumiem o co ci chodzi. Jeśli przy takich statystykach mówisz, że syf, to może i masz rację, ale syf w przygotowaniu tego co dodaje, bo za przygotowanie grup, linków i tekstów program nie odpowiada. Mam wrażenie, że twoja frustracja wynika z faktów, że w swej głupiej naiwności dzieciaka (bez względu ile lat masz) wierzyłeś, że program sam za ciebie będzie myślał. Cudów nie ma. I twoja odpowiedź na post Publikera to pokaz mentalności dzieciaka - a ja i tak mam rację :) Ponadto - cytowanie w całości tak długiego posta, żeby dać odpowiedź na niecałą linię, to pokazuje, że nie tylko nie znasz się na komputerach, niewiele też wiesz jak się zachowywać na forach i w internecie, i co gorsza obawiam się, że niewiele wiesz o SEO, a być może masz blade pojęcie w ogóle co to jest SEO. Gdybyś tak rzeczowo napisał jak Zgred, który zresztą niestety mówi prawdę o opóźnieniach Publikera wynikające z jego aptekarskości, to byłoby okej. Ale twoje wypowiedzi raczej nie bardzo są merytoryczne. Uzasadnienie twoich zarzutów właściwie nie istniał, a tylko - tak jaest bo tak jest i bo tak mówię. Kończąc - już dawno tak bezmyślnego trola na tym forum nie spotkałem.

no więc i ja zajrzałem do publikera po kilku miesiącach i lipa, mało dodaje ale to chyba wina hostingu, tak przeze mnie chwalony iswift zszedł na psy wywołanie crona kiedyś było co minutę teraz proponują po 10 minutach ale i tak nie działa. Załamka czy ktoś może mi polecić jakiś inny serwer?

Szyszy

A ja mam pytanie do użytkowników publikera. Mam publikera 1.014 i martwi mnie jego skuteczność, lub narzędzie do bl mam do bani. Jestem w zasadzie amatorem nie zajmuję się zawodowo pozycjonowaniem ... ale do rzeczy jest tak że publiker z datą ostatniego lutego 2011 dodał 3000 linków dziś sprawdziłem i bl zaindeksowanych jest 25 sztuk, może mi to ktoś wyjaśnić?

albo drugi projekt dodanych do konca 02.2011 19 tys linków a dziś patrzę że nic się nie zmieniło, bl 551 .....

Zauważyłem że od jakiegoś czasu jest wersja 2xx, czym ona się rożni od 1xx? Może to dlatego że mam starą wersję? A może za mało linków na dzień? Mam ustawione 200, uważacie że to mało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności