Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no właśnie dobre pytanie bo teraz sprawdzałem innymi narzędziami zazwyczaj korzystałem z tego: https://www.backlinkwatch.com i tu własnie było 25 a jest 12 natomiast teraz sprawdziłem https://www.opensiteexplorer.org i jest 29, no to juz nie wiem, czym wy sprawdzacie?

A o tym że nie będzie bl to nic mi nie wiadomo, jeśli tak to skąd wiadomo czy dany wpis z linkiem jest zaindeksowany skoro i tak nie pokaże go bl?

szyszy - po raz kolejny zaznaczam, że nie chcę nikogo obrazić ale...

podejrzewam, że powinieneś zapomnieć na chwilę o publikerze i cofnąć się o kilka kroków, nadrobić podstawy i dopiero później wziąć się za dodawarkę.

Ponadto rzeczy o które się pytasz i o których piszesz na dobrą sprawę nijak się mają do samego Publikera i rzeczy o których tutaj rozmawiamy.

Dlatego może o rzeczy związane z publikerem pytaj tutaj a o inne kwestie gdzie indziej.

A ja mam problem innej natury:

Nie mogę przywrócić Publikera do działania w momencie gdy przeniosłem go na inny serwer. Cała firma zmieniła siedzibę, mamy nowy serwer itp.

Po przeniesieniu zmieniło się IP i teraz po wpisaniu danych logowania wita mnie taki błąd:

"Blad: #953

BĹÄd klucza licencji - sprĂłbuj zalogowaÄ siÄ do panelu co najmniej za 1 godzinÄ, wĂłwczas zostanie podjÄta prĂłba odnowienia licencji

_as_targets table corruptedBĹÄd nr #djy839fjss2 - zapis do cookie nie powiĂłdĹ siÄ."

Jest sposób żeby to naprawić? Czy będę musiał postawić wszystko od nowa? Jeżeli jednak od nowa to chętnie poznam metodę eksportowania danych, żeby od nowa wszystkiego nie dodawać :)

Btw wpisując komunikat błędu na google znaleźć można kilka ciekawych wyników... :)

No niby tak, ale czy Publiker nie bierze po uwagę np. nazw pól formularza? Tzn. np. w angielskim katalogu nie będzie pola "imię" tylko "name"... Czy automat będzie w stanie się zarejestrować do takiego katalogu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności