Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwna sprawa u mnie wyszła, wczoraj aktualizowałem sobie publikera do najnowszej wersji i wszystko ładnie się zrobiło i po odpaleniu crona zamknąłem okno. Przed chwilą chciałem coś sprawdzić, wchodzę a tam żadnych tytułów/tekstów itd. w teksach częściowych, sprawdzam linki dodaje ok, sprawdzam bazę teksty są, czyli nie wyświetla się w publikerze dla tekstów częściowych, mieliście podobny problem?:)

No dobra, z ręką na sercu mówię: przegięta ta aktualizacja jest :) Zastanawiam się w którą stronę to dalej pójdzie.

Mam także pytanie:

Jak powinny działać opcje podczas dodawania tekstu? Czy dobrze rozumiem, że po użyciu klasycznego dodawania tekstu nie mogę już wybierać sposobu promocji adresów?

Problem po przeniesieniu może wynikać z mojej strony czy dołożyliście pracy w nowej wersji? :D

edit:

Dobra, problem synonimów rozwiązany - po prostu w nowej wersji nie przeszedł słownik (lol). Skopiowałem i chodzi okej.

Pozostaje jednak kwestia dodawania tekstów.

Albo inaczej:

Czy do poprawnego promowania adresów poprzez Publikera potrzebuję większej ilości tekstów? Pytam nie bez powodu bo: dodając teksty dla każdej kombinacji:

1. Linkowanie z katów.

2. Linkowanie z precli.

3. Podlinkowanie z katów.

4. Podlinkowanie z precli.

Dostaję błędy grupy, że takich tekstów nie ma. A przecież są.

Czyli co się zmieniło względem ostatniej wersji? Mam teraz dodawać 4, 8 czy 16 tekstów na dzień dobry?

Tak tylko pytam, wierzę że ktoś mi odpisze ;)

ja też mam pytanie do aktualizacji, w wersji 1.0.14 linki podlikowujące jakoś automatycznie też były podlinkowywane, teraz publiker owszem podlinkowywuje wpisy ale wpisów podlinkowujących już nie. Można to robić ręcznie heheh ale to trochę uciążliwe :) Gdzieś to trzeba ustawić?

Jeszcze jedno pytanie:

Link główny to taki link który będzie wstawiany do danej frazy w tytule, prawda?

Czyli co - ładuję link do podstrony i większość katalogów które publiker obsługuje go nie zaakceptuje bo link do podstrony :D A samo preclowanie mnie nie urządza bo mi błąd grupy wywali :)

edit:

O, niespodzianka. Błędy w dodanych linkach na poprzedniej wersji bo: nie jest zaznaczona nigdzie opcja link główny. Jak miała być skoro jej nie było? :|

Czy miał ktoś taki problem:

- dwa prywatne WP, ta sama konfiguracja, adresy dodane do bazy Publikera, przeszły sprawdzanie i są aktywne... Niestety wpisy dodawane są tylko w jednym WP, w drugim nie są publikowane chociaż mam w listingu, że WP był "użyty". Czyste instalacje WP z kilkoma prostymi wtyczkami.

Znalazłem u siebie trochę takich WP gdzie nie chce publikować artykułów... :/

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Gdyby ktoś miał podobny problem:

Zmienić w bazie SQL w tabeli "publiker_as_targets" wartości:

- "flag" z 1025 na 1029 konkretnego WP

- "type" z 125 na 132

- "out_params" z "t=132&o=1025!" na "t=132&o=1029!"

Może support jeszcze coś na ten temat powie...

Ehh kolejny bug:

- jeśli damy bold na słowa kluczowe nie obejmując boldem nawiasów {słowo1|słowo2} to tagi nie zamkną się prawidłowo. Wylosuje albo tag otwierający albo zamykający...

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Ehh kolejny bug:

- jeśli damy bold na słowa kluczowe nie obejmując boldem nawiasów {słowo1|słowo2} to tagi nie zamkną się prawidłowo. Wylosuje albo tag otwierający albo zamykający...

Przeciez dokladnie tak wprowadzasz - to co zapisałeś to wlasnie losowanie miedzy wariantem tag otwierający+slowo1, a slowo2+tag zamykajacy :D

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

robił ktoś dzisiejszy update? Bo ja zrobiłem.. błąd na błędzie. Główny to taki, że dodaje się nowy tekst długi lub krótki (obojętnie) -> zapisz -> chce się włączyć PUBLIKUK -> KLIK -> i........ czary :lol2: tekst znika, nie ma go nawet w bazie.. brawo twórcy, brawo programiści B)

jeżeli ktoś nadal waha się między softem kojotka, w/w pseudo programem wybór jest chyba oczywisty!

robił ktoś dzisiejszy update? Bo ja zrobiłem.. błąd na błędzie. Główny to taki, że dodaje się nowy tekst długi lub krótki (obojętnie) -> zapisz -> chce się włączyć PUBLIKUK -> KLIK -> i........ czary :) tekst znika, nie ma go nawet w bazie.. brawo twórcy, brawo programiści :)

jeżeli ktoś nadal waha się między softem kojotka, w/w pseudo programem wybór jest chyba oczywisty!

sskoczek - a może to nie programiści, ale kwestia Ciebie samego? Może wykorzystaj nową opcję System i sprawdź czy wszystko masz ok. Jakoś wszystkim działa, a Tobie nie. Ot, uwzięli się.

Dla pocieszenia - takich sskoczków z takimi problemami i opiniami na każdym wątku dot. narzędzi całkiem sporo :) Nic nie sprawdzą, nic nie zrobią po swojej stronie, ale od razu płaczą na forum.

Sorki, ale wkurzają mnie tacy leniwi znawcy. Ruszcie d..ą i głową, a potem dopiero jęczcie. I nie oceniaj, bo z jednym sobie nie radzisz, to kiedyś z innym będziesz miał to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności