Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

heh... pisze bo jestem w troche beznadziejnej sytuacji... publiker nie chce mi wysyłać precli... jednego dnia poleci 20 w danym projekcie (na 35)... innego 5, a innego nie wyśle do żadnego precla... ma ktoś z tym problem?

support mi napisał że na razie nie wiedzą jak mi poradzić w tej kwestii :/ ... bo hipotetycznie szukają przyczyny błędu

A to nie chodzi o to, że publiker pokazuje tylko te na których znalazł linka? Czyli masz 35/dzień, wysłał 35 (i uznał jako poprawnie wysłane), ale znalazł tylko 20 linków (bo np. moderacja), kolejne 15 będzie sprawdzał następnym razem.

Powiedzmy, że następnego dnia (znów wysłał 35) znalazł arty we wszystkich 35 z dziś plus powiedzmy 5 z poprzedniego dnia i pokaże Ci 40 dodanych, mimo, że powinno być max dzisiaj 35.

Coś w ten deseń może? Bo tak działa pokazywanie opublikowanych artów.

Troche mam dziwne pytanie, ale będąc zielony w tej sprawie nie zaszkodzi zapytać.

Instalacja programu pozwala na dodawanie już wpisów do katalogów ?

Bo piszecie cos o serwerach? Potrzebny mi jest do tego programu hosting ?

Prosze o wyrozumiałość:D

Mój podpis nie ma nic wspólnego z moim pytaniem - do kogo innego nalezy ta strona - a ja po prostu chce zacząć przygodę z Publikerem stąd właśnie moje pytanie :D

Jestem stałym bywalcem tegoż forum, z długim stażem, wiec bez jakiś zbędnych 'zaczepek'...

Troche mam dziwne pytanie, ale będąc zielony w tej sprawie nie zaszkodzi zapytać.

Instalacja programu pozwala na dodawanie już wpisów do katalogów ?

Bo piszecie cos o serwerach? Potrzebny mi jest do tego programu hosting ?

Prosze o wyrozumiałość:P

Tak można dodawać do katalogów

Tak potrzebny hosting, przewertuj parę stron a dowiesz się gdzie można postawić publikera na hostingu.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności