Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Otóż jestem nowy w świecie optymalizacji oraz e-biznesu. Dopiero zaczynam swoją przygodę.

Jak narazie mam jeden swój portal hobbistyczny niska konkurencja (~400 uu dziennie zarabia srednio 1,5eudziennie) bez pozycjonowania lecz zastanawiam się nad zakupem publikera.

W niedługim czasie mam zamiar postawić kilka katalogów na SEOKATALOG oraz postawić kilka precli.

Otóz mam pytanie, czy do Publikera potrzebuje osobny server VPS jak wyczytałem co wiąże się z dużymi kosztami a ja mam bardzo niski budżet !!! czy mój Server wirtualny 3gb poj / 35 gb transfer mies wystarczy żeby publiker mógł zająć się kilkoma stronami?

Oraz czy kupując publikera przyda mi się jeszcze jakiś program (nie licze omniadd bo poza moimi funduszami) ktory mi się przyda do pozycjonowania stron, czy wogole kupno programu zeby wypozycjonowac sobie kilka stron jest nie oplacalne.

Dziekuje i pozdrawiam

tzn konkurencja jako-taka jest ale myślę że w top 10 na frazę gołębie lub gołębie pocztowe nie jest trudno.

Własnie u mnie jest ciężko z odkładaniem pieniędzy często trafiają na jakieś nie potrzebne używki ;p i chciałbym je zacząć inwestować a nie tracić

zastanawiam się nad zakupem licencji seokatalogu publikera oraz seobohatera, w późniejszym czasie jak coś się zacznie rozkręcać nie widze problemu zeby dokupić omnisoft oraz vps, lecz teraz gdy mam jedna strone + forum + teraz zaczynam zakladac katalog tematyczny na arfooo to kupno vpsu za 100zl/ mies wydaje sie za dużym wydatkiem

ale co z tym serverem uciagnie publiker?

Ja nie liczę na nie wiadomo jakie efekty, lecz sam jestem zbyt leniwy zeby wszystko ogarnac samemu dlatego potrzebuje jakis program co bd dodawał strone

@up tak też własnie myslalem o publikerze tylko cały czas mi się mylą te dwa programy ;p

To do publikera potrzebuje jakis specjalny VPS czy mój virtualny hosting 3gb/35 gb limit/mc da rade obsłużyć 2 stronki na publikerze.

Pozatym prosił bym was o jakąś radę na początek oraz o odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania, bo jak wiecie początki są trudne a ja cały czas czytam i uczę.

Gość Slawexsdz
publiker tyle nie wysle - bo oprócz wysyłki ma jeszcze inne zadania w cronie ...

Niektórzy mają po 10000 wysyłki na dzień. Mi też pisałeś to samo, a mam aktualnie 6700 i rośnie...

Na jakim hostingu masz postawionego Publikera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności