Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Program po ostatnich zmianach działa świetnie. Nie wiem czy ktoś o tym pisał, więc napiszę :)

Brakuje jednej rzeczy. W zarządzaniu grupą są linki. Linki można dodawać i jest fajno. Brakuje tam gdzieś opcji sprawdzenia czy te linki są żywe. Aktualnie podlinkowuję kilkaset linków i część z nich wygasła. Wprawdzie można zrobić tak, że się kopiuje całą grupę bez linków i od nowa dodać aktywne, tylko że wtedy statystyki tych aktywnych idą w pierony. Szukanie zaś wygasłych ręcznie wśród setek linków to też tak mało sprawnie się robi. Jeden przycisk co by sprawdził i wyodrębnił, zaznaczył lub usunał nieaktywne linki by się przydał.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

je nie wiem czy to zasługa ostatnich zmian ale kląłem strasznie na wysyłke precli.... po oczyszczeniu statystyk pingowania, tabeli cron-jobs i dodaniu kilkunastu tysiecy znalezionych adresów... publiker sie odblokował i zaczął normalnie wysyłać, linkować i w ogóle.... ale to wszystko jeszcze przed ostatnią aktualizacją :P

Program jak dla mnie rewelacyjny z bardzo dużą skutecznością. Pierwszy projekt się dodaje ciut dłużej (wiadomo - trzeba rozgryźć co do czego), ale kolejne to już szablonem się leci i dodanie jednego projektu zajmuje ok. 5 minut.

Polecam!

EDYTA: Jedną mam uwagę. Chciałem podlinkować mapę Google ale program nie przyjmuje tak długich linków. Tylko jeden taki malutki minusik.

:)

ile maksymalnie stron można podpiąć pod publikera? Rozumiem że strony muszą należeć do mnie - tak było napisane w licencji a jak się to sprawdza? muszą być zarejestrowane na mnie ??

Strony www Katowice - sprawdź również moje usługi pozycjonowanie stron Katowice

oraz moją stronę MarekSwatek.pl

bez limitu projektów bo pewnie o to chodzi. A to o czym piszesz, to Publiker może być używany tylko w 1 lokalizacji, czyli na 1 serwerze, stanowisku, jakkolwiek to nazwiesz.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

sorki ale planuję zakup pierwszego automatu i mam pytanie. Czy można porównać funkcje Publikera i Omniword czyli omniadd, jeżeli tak to który polecacie. Nie wiem jak pytać o szczegóły, ale interesuje mnie praktyczność szybkość i ew. koszt aktualizacji.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Wątek o Publikerze wyglada jak brazylijska niekończąca się telenowela.

Mamy teraz odcinek 269 Publiker czy OmniAdd. Ciekawe czy dobije do tysiąca.

Otatnio do tej telenoweli dołączają nowi aktorzy tak że film się rozkręca ciekawe co nowego w natepnym odciunku...:) a ciebie @medox odsyłam tutaj i tutaj

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Ja bym proponował dodanie mozliwosci podpiecia jakiegos decaptchera ( zarówno do normalnej wersji jak i pod windowsa )

Też uważam, że coś takiego by się przydało.

Może mi ktoś podpowiedzieć do ilu precli można dodać tekst na synonimach (Całkowita długość takiego tekstu wynosi 2015 znaków ze spacjami)?

Da się wyciagąc linki do artykułów podlinkowujących? Bo nie widzę takiej opcji ale mogłem coś przeoczyć.

Czy na dzień dzisiejszy są jakieś zniżki dla spamerów :) z PiO?

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

Panowie,

Jaka jest przybliżona liczba zadań CRON`a przy dodawaniu wpisu do:

- Precla

- Katalogu

Czy wysyłka np. 50 wpisów do katalogów, jest jednoznaczna z taką samą ilością zadań co wysyłka do 50 Precli?

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności