Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

jasne proste zapytania do bazy danych i masz całą bazę,

przykład kodu tworzymy config.php wpisujemy

<?php

function connection() {

// serwer

$mysql_server = "localhost";

// admin

$mysql_admin = "";

// hasło

$mysql_pass = "";

// nazwa baza

$mysql_db = "";

// nawiązujemy połączenie z serwerem MySQL

@mysql_connect($mysql_server, $mysql_admin, $mysql_pass)

or die('Brak połączenia z serwerem MySQL.');

// łączymy się z bazą danych

@mysql_select_db($mysql_db)

or die('Błąd wyboru bazy danych.');

}

?>

tworzymy plik webmini.php ( wyciagamy tylko webmini

<?php

require('config.php');

connection();

/* zapytanie do konkretnej tabeli */

$wynik = mysql_query("SELECT * FROM publiker_as_targets WHERE type<900 and type>799")

or die('Błąd zapytania');

if(mysql_num_rows($wynik) > 0) {

while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) {

echo $r['url'];

echo "<br>";

}

}

?>

w zapytaniu " WHERE type<900 and type>799"" to zakresy jaki srypt chcesz wyciągnać trzeba sprawdzić dokladnie w tabeli jaki skrypt ma zakres i wyciagasz to co chcesz lub wpisuje od 1 do podajże 1000 i masz całą baze

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja niesetety zakupiłem po normalnej cenie :D(

Chciałem zapytać jak to jest z Publikerem. Czy wasze docelowe strony które pozycjonujecie dodajecie również do publicznej bazy czy traktujecie ją jako śmiec i przeznaczona jest ona tylko dla zaplecza?? w mysl link to link każdy adres to jakiś wzrost, ale nie jestem pewny czy warto dla docelowej stronki odpalic publikera na publicznej bazie???

Pozdro :)

Duże zmiany...

Zakupiłem również bez zniżek.

Najwięcej czasu schodzi na konfiguracji (linki, ręczna synonimizacja tekstów) bo potem to już tylko przyjemność - patrzeć na statystyki.

Aby tylko wujek "G" nie zwrócił na mnie uwagi ;)

BiuroTlumacza.pl to tanie tłumaczenia pisemne - przysięgłe, zwykłe i specjalistyczne. Współpracujemy z kilkudziesięcioma tłumaczami z całej Polski.

Wsparcie techniczne zapewnia serwis www.eGoldap.pl - Obsługa informatyczna firm, tworzenie stron, hosting, domeny

Cześć.

W jaki sposób zrobić selekcje katalogów, nadających się pod Publikera. Mam listę około 500k katalogów i precli, chciałbym wyrzucić błędne, niedziałające katalogi, ale nie chcę tego robić w Publikerze, bo szkoda marnować zasobów. W jaki inny sposób mogę sprawdzić, które katalogi będą działać w Publikerze?

moim zdaniem możesz chyba tylko sprawdzić które dają sygnał życia jakimś softem do sprawdzania czy adres działa... nic więcej nie przychodzi mi do głowy...

ja tak raz wkisiłem do publikera kilkadziesiąt tysięcy adresów, nie pamietam ile dokładnie i jakoś sobie z tym poradził w przeciągu paru dni... wiadomo że powoduje to chwilowy zastój - ale zrobi to za Ciebie :D

Sorry jesli pytanie juz gdzies bylo ale przegladanie 250 stron tematu lekko mnie przerasta.

Mam Publikera w wersji 1.x.x i zastanawiam sie czy warto za te ok. 170 zł dokonac aktualizacji na 2.x.x? Czym one tak naprawde sie roznia?

Z gory dzieki za odpowiedzi.

https://forum.publiker.pl/index.php/board,11.0.html

Odpal scrapeboxa sprawdz czy są zaindeksowane, pozniej Alive Checkerem po czym wrzuc do Sick Platform Readera i masz podzielone na typ skryptu

no tak, ale chyba typ skryptu to nie wszystko. Np. na WordPress można stawiać zarówno blogi jak i Precle. Ta opcja chyba odpada. Co o tym sądzicie?

a jaki soft? Ja wyczaiłem tylko program "brumek", ale ma negatywne opinie. Poza tym nie zamierzam dzielić się z autorem swoimi preclami.

Znacie jakiś soft, którym można odsiać precelki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności