Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

od kilku dni obserwuje bazę w publikerze i de facto chyba tylko co 10 wpis jest na niezbanowanej domenie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co to jest "poprawa sytuacji" ? Postawienie przez ludzi kolejnych 1000 g*wnianych precli na subdomenach z zainstalowanymi SWLa mi itp, które to będą dostawać spamiarskie wpisy w oczekiwaniu na bana? :D

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

niestety salab i tego już nikt nie stawi, obecnie jest tyle dodawarek że jeden webmini potrafi zarznąć CPU, nikt zdromyslacy już nie stawi nic pod publiczne dodawanie dodawarkami, bo site można skuteczniej i taniej generować w inny sposób.

czy nie lepiej bedzie poczekac na poprawe sytuacji

lepiej już nie będzie, to na pewno. Za wyjątkiem sytuacji kiedy postawisz parę tys publicznych precli i katalogów.

....za wyjątkiem sytuacji kiedy postawisz parę tys publicznych precli i katalogów.

Hehe, podpuszczaj go dalej, może postawi i będzie gdzie dodawać przez 3-4 miesiące :D

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

No wiem przecież ;-) Chciałem tylko dać jakiś komentarz, który byłby przeciwwagą dla komentarzy osób, które twierdzą, że publiczną bazą Publikera nie da się nic wypozycjonować.

Oczywiście, że średnich i trudnych fraz ogólnopolskich i lokalnych nie wbije się to top 10, ale do top 20-50 już tak.

• 2 tygodnie później...

Czy ktos mial problem z przeniesieniem publikera na nowy serwer? Zmieniłem z az.pl na home.pl Przenioslem baze zgodnie z instrukcja na stronie publikera.

Po wszystkim jednak gdy logowalem sie na konto wyskakiwala informacja o blednym loginie wiec zalogowalem sie domyslnymi ustawieniami czyli admin. Zalogowalem sie ale publiker czysty jak lza. Zadnych projektow, tekstow itp. Jak wejde w baze danych to tabele istnieja tak jak na poprzedniej bazie w az.pl

Ktos sie z tym spotkal? Probowalem kontaktowac sie z obsluga publikera ale tym razem moje pytania pozostaja bez odpowiedzi.

Ja trzymam publikera na hekko (hosting pod publikera) i śmiga cacy.

Inna bajka to skuteczność publikera. Od chwili, gdy odpaliłem na nim projekty (wrzesień) mam spadki na wszystkich podpiętych stronach. Śmigam na bazie katalogów, która była w zestawie+ mocne katalogi gdaqa+ trochę swoich. Może za mało unikalnej treści (chociaż wszędzie ładne teksty z synonimami lecą) i słaba lista katalogów, ale ja tam z publikera zadowolony nie jestem. Chyba wrócę do półautomatów.

Gdyby ktoś miał dobrą listę do publikera to chętnie odkupię i potestuję jeszcze.

Potrzebna każdemu dziecku na PiO- Wyprawka dla noworodka- kosmetyki i meble dla dziecka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności