Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czyli tak, aby dodawać w pełni do seokatalogów, mając wersje 2, należy zakupić:

Aktualizacja Publikera z wersji 2.x.x do 3.x.x. - 97zł/netto

Moduł integracji z DeathByCaptcha.com - 97zł/netto

Publiker Klient dla Windows - 90zł/netto(bo tylko ręcznie można dodawać do seokatalogów płatnych)

Więc średnio tanio.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

1. A ta wersja 3.0 to działa samodzielnie (z modułem DeathByCaptcha.com) dodając do seokatalogów czy trzeba jeszcze kupować dodatek do windows ?

2. Czyli kupując aktualkę za 97 PLN dostajemy tylko możliwość nowych wordpressów ?

Coś DeathByCaptcha.com drogo wychodzi. To już nie można było dać 120 netto i bez takich dziwnych cyrków ?

1) działa samodzielnie.

2) Nie, dostajesz obsługę seokatalogów + donmin

Tutaj masz przecież wszystko napisane: https://forum.publiker.pl/index.php/topic,423.0.html

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Dla mnie cena po aktualizacji jest zaporowa, jeszcze tydzień temu zastanawiałem się nad kupnem, bo soft ma inne funkcje, których mi brakuje w innych dodawarkach. Może jakaś promocja ? :)

500 bez vat z rachunkiem z UK czy 600 z vat i faktura z pl - oto jest pytanie :(

Jesli mialbym wybierac czy kupic OA czy Publikera to napewno bym doplacil 100 pln. Te programy maja sens tylko w przypadku posiadania dobrych baz. Baza publiczna nie istnieje. Te linki ktore sa dodawane w tej chwili przez OA i sa w indeksie to tylko kwestia czasu ze wypadna. Za duzo spamerow uzywa OA i baza jest smieciowa. Dodanie kazdego "nowego" typu katalogu powoduje natychmiastowe zaspamowanie. Linki moze sie i zdobywa, ale ich jakosc w krotkim czasie jest zerowa. OA nie rozpoznaje baz, musisz filtrowac linki lub kupowac bazy (jedno i drugie kosztuje) - takze dla mnie OA i Publiker maja wartosc tylko przy uzywaniu wlasnych lub pozyskanych baz dobrej jakosci. Tutaj zdecydowanie u mnie sprawdza sie Publiker. w OA dochodza tez problemy z indeksacja, jak masz OP to to tez lipnie dziala. Jak ktos ma oba programy to wie o czym pisze.

Jesli cena Publikera jest za wysoka to polecam OA i OP z rachunkiem z UK za jedyne 650 zeta ;) OA bez OP nie pinguje ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Właśnie kupuję - dam znać jak działa, ale faktycznie cena upgrade 97*2 netto dość drogo.

Edit: przy końcowej opcji zapłaty wyszło 238,62 zł troszkę drogo jak na upgrade, zwłaszcza, że płaciłam niedawno za przejście do wersji 2.

W granicach 300 zł kosztuje seokat czy SQA, a tam więcej możliwości jeśli chodzi o SEOki, także cena troszkę duża. Wg mnie czasem lepiej dać taniej, a mieć więcej...

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Totalny bez sens z ta aktualizacja. Aktualka dodaje Seokatalogi fo ktorych i tak nie da sie dodac bo trzeba miec modul death by captcha...

Moj Publiker juz od roku stoi i sie kurzy, bo znacznie lepiej i wydajniej jest uzywac OA. Teraz ciekawa opcja z ta aktualizacja ale za 200zl to lepiej dorzucic 100zl i kupic jakas dedykowana dodawarke do SEOkow, ktora na pewno dziala i ma sensowny support.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@jakubWiacek - to Ci sie wydaje ze pinguje ;) "Pinguje" od razu jak leci. Dodane, nie dodane, zmoderowane, oczekujące, 404, itd. Kiedyś prosiłem o przesuniecie pinga lub mozliwosc ustawienia kiedy ma pingowac (skoro tylko raz, to moze np lepiej po 48h niz od razu?) - propozycja zostala odrzucona.

Takze dla mnie to nie mozna tego nazwac pingowaniem, jak sie pinguje wpis do precla oczekujacy na moderacje :)

search_auditor_500x80_bf.png

trzeba się troszkę pomęczyć z długościami tekstów aby potem nie odpadały katalogi np potrzebne są wpisy pomiędzy 200-600, 1000-2000, 500-1000 zzs...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pierwszy wpis dodany ;) Brakuje opcji kodów do katów jak to jest u konkurentów. Tutaj dostaniemy tylko te bezpłatne. Dodaje, wolno bo wolno ale dodaje. Publiker demonem szybkości nigdy nie był.

Publiker nawet przypisuje sobie linki wcześniej dodane do seoków :) Mam link dodany 23.03.2012 a więc nie dodał go publiker.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności