Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby była opcja dodawania do płatnych z multikodem to bym kupiłbym.

Czy to takie trudne wprowadzić taką opcję, jak już wszystko praktycznie działa na darmowych?

A co by nie mówić daje to dużo większę możliwości, bo obecnie baza płatnych jest jakieś 4x większa niż darmowych.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mistrzostwo marketingu, nie kupisz teraz to później kupisz drożej :D

To akurat jest normalne - popatrz na sales threadsy na zachodnich forach - "soft XYZ dla pierwszych 100 osób 19$, później 29$".

PS: też właśnie zamówiłem aktualki (bez seokatów, bo mam Seokata), jak nie zaponę to za jakiś czas podzielę sie wrażeniami.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Dotarł do mnie mail "zachęcający" do aktualizacji.

od wydania Publikera w wersji 2 minęło ponad 16 miesięcy -

w tym czasie program został wzbogacony o szereg nowych

funkcjonalności udostępnianych użytkownikom bezpłatnie.

Głownie funkcjonalności to były poprawki błędów i poprawki poprawek błędów.

Gdyby ten update był te 16 miesięcy temu to może byłby jakiś sens ale teraz to jest o wiele za późno a sensowne seokatalogi i tak już są dawno płatne.

Beznadziejny pomysł żeby integracje z deathbycaptcha traktować jako dodatkowy moduł a nie wliczać w cenę aktualizacji, bo co tak na prawdę oprócz możliwości dodawania do seokatalogów oferuje nowa wersja 3.0? Nic wartego uwagi.

Swego czasu Publiker był dobrym narzędziem wartym swej ceny, a nigdy tani nie był ale jak to często bywa jak się spoczywa na laurach to można nie nadążyć za aktualnymi potrzebami klientów.

Można do niektórych spraw nadal użyć tego oprogramowania ale u mnie osobiście leży i się kurzy, już dawno mam lepsze alternatywy.

...

Dla mnie to wyglada tak ze jak masz wydac oddzielnie ponad 300 pln na dodawarke do seokow (sqa czy seokat) to lepiej zrobic update Publikera :D

Do tego dodam z wlasnego doswiadczenia ze i tak potem sie ten update KUPI bo wyjda inne funkcje/usprawnienia w publikerze 3.0. Takze polecam korzystac zeby pozniej nie przeplacac,hehe ;)

I od razu mala prywata: mam nadzieje ze w 3.0 doczekamy sie wnioskowanego pojedynczego unikalnego wpisu na precel i innych funkcji poprawiajacych jakosc generowanego przez nas spamu ;)

search_auditor_500x80_bf.png

A co uważacie o publicznej bazie katalogów i precli w publikerze? Ja osobiście toczę na ten temat polemikę z autorem programu i zastanawiam się jakie wy macie zdanie na ten temat?

Link to tematu na forum publikera:

https://forum.publiker.pl/index.php/topic,407.0.html

Rozumiem wzburzenie uzytkownikow - sam mialem takie pare razy ;)

Obiecuja ze bedzie za darmo, a poznij jest jak zwykle ... dotyczy to tak samo Publikera czy OmniAdd jak i innych programow ;)

Jak nie trzeba zaplacic za aktualizacje to wymysla "dodatek" czy "VIP'a na forum" - zeby jeszcze te pare grosy wycisnac ... tak to juz dziala i nie ma co marnowac na to nerwow ;P

Jak chcecie kupic cos z darmowym update to tylko na zachodzie (vide scrapebox czy inne narzedzia ktorych uzywaja setki tysiecy userow). Tam jest podejscie na zasadzie spreadu, wiec produkt musi byc tani i aktualizowany. Taki produkt zadowala kazdego i spirala sprzedazy sie sama nakreca ;) SB mozna kupic za 47 usd. Czy w pl jest opcja ze cokolwiek z SEO mozna kupic za 47 pln :D W PL ScrapeBox kosztowalo by 990 + vat ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Wg mnie cena za update seokatalogi + captacha powinna być na poziomie 99 zł netto - wtedy byłoby z pewnością więcej sprzedanych licencji.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności