Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy wy też tak macie, że mimo ustawionych 10 wpisów na dzień do seoków, to nawet jednego nie dodaje ;/

Wszystko dobrze skonfigurowane tylko publiker działa jak mu pasuje ;/

O tak! Niektóre projekty dodaje, że aż miło al niektóre marnie dodaje. U mnie słabo dodaje projekty na bazie tekstów częściowych. Ale ogólnie masz rację publiker robi co chce i nie ma nad nim żadnej kontroli.

Ja mam ogólnie wielki zawód po kupnie publikera. Jest bardzo nieintuicyjny, niejasne sa zasady jego działania i trzeba sporo czasu zanim ogarnie się go. No i odstawa to własna czysta baza danych bo publiczna jest zaropiała. Zaznaczę, że pracowałem już z kilkoma narzędzami seo i było łatwiej.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy cena jest dobra czy nie okaże się po tym co jeszcze autor doda do programu. Jeżeli dużo osób w tej cenie zaktualizuje program i to zmotywuje autora by go rozwijać szybciej to nie mam nic przeciwko. Nie oszukujmy się, te 200zł to miesięczne SEO małego klienta, na proste hasła, które można zrobić nawet samym publikerem.
Jak ktoś umie to Publikerem robi hasła na 1500 zł dla jednej domeny :)

Tomaan, ale za to bardzo wolno :)

Mam publikera i omni, publikera zastanawiałam się czy nie sprzedać, ale licencja nie pozwala. Omni przemieli w jeden dzień całą bazę dla jednego projektu, a w publikerze... Publiker dodaje to się zgodzę, ale niestety wolno. Trzeba się przyzwyczaić - i jednego i drugiego softu używam, publiker obecnie jedzie seoki, a omni resztę.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Tomaan rozumiem, że 150 fraz, a każda po 10 złotych, tak? W sumie - domyślną spokojnie pociągnie.
nie misiu, jak się ogarnie dobrze katalogoanie to można i więcej, mam 2 kleintów z fakturami powyżej 2 000 zł, rekord 2 700 zł netto za 10 fraz budowlanych, wszystkie w TOP-5 samym Publikerem, generują ruch z prognozą na kilka tys. kliknięć za wszystkie frazy, więc nie są to hasła nierentowne dla klienta. Trzeba pracować ludziska :)
Tomaan, ale za to bardzo wolno :D

Mam publikera i omni, publikera zastanawiałam się czy nie sprzedać, ale licencja nie pozwala. Omni przemieli w jeden dzień całą bazę dla jednego projektu, a w publikerze... Publiker dodaje to się zgodzę, ale niestety wolno. Trzeba się przyzwyczaić - i jednego i drugiego softu używam, publiker obecnie jedzie seoki, a omni resztę.

można go przyspieszyć samą konfiguracją, poza tym w SEO nie ma "szybko"

Rozumiem doskonale, że nie ma szybko, ale są przykłady, że można szybciej :) Mam ustawione oczywiście wysyłkę Liczba prób połączenia z katalogiem/preclem na 1 i omni i tak bije go na głowę. Może pokaż przykład jakiegoś cudownego ustawienia, bo ja takowego nie widzę. Wyłączony ping itd.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Znalazłem ciekawy zapis w umowie:

"4.13 Oprogramowanie NIE może być wykorzystywane do świadczenia usług katalogowania lub

preclowania, czyli usług, które obejmują swym zakresem jedynie dodanie strony WWW do

katalogów lub stron typu Presell Pages."

Co o tym myślicie? : )

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Co i tak uważam jest przegięciem, bo skoro kupuję soft na firmę to wiadome, że na nim zarabiam... Rozumiem, że nie mogę go wypożyczać itd. Przyznam, że nie rozumiem też braku możliwości sprzedaży licencji... jak produkt jest dobry to się sam obroni, a jak jakość się psuje to takie zapisy w umowie mają ratować przez masową wyprzedażą.

Tomaan -> pracować trzeba, ale człowiek jest takim zwierzakiem że kombinuje jak pracować mniej a zarobić więcej :D

Dlatego właśnie innni Ci piszą, że znacznie więcej można zrobić innym softem w tym samym czasie(a więc więcej zarobić i mniej się narobić :D

Wystarczy porównać ile dodaje się projekt do publikera, ile do innych dodawarek(omni/donlinkage), ile leci projekt w publikerze ile w innych dodawarkach, chodzi mi o samo dodanie(bez bajerów), do tego skuteczność dodań w tym i konkurencyjnych softach(faktycznych linków).

Sam kiedyś używałem publikera(aktualnie sie kurzy starsza wersja), posiadam także omni i donlinkage. Żeby nie było że nie wiem o czym pisze :D

Danae -> co do braku możliwości sprzedaży licencji. Wyobraź sobie, że kupuje 100 osób soft. Support siedzi i pomaga tym 100 osobom w problemach. 100 osób dodało sobie swoje 10 stron, i sprzedaje to kolejnej setce osób. Kolejna setka jest "średnio rozgarnięta" i support siedzi i pomaga kolejnej setce.

Myślę że to wystarczy za wytłumaczenie czemu tak a nie inaczej :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Danae -> dokładnie właśnie Z TEGO POWODU scrapeboxa nie można już sprzedać, nie można przenieść licencji, nie zmieniają danych.

Wiem to bo sam pisałem emaila w tej sprawie do nich.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności