Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Już po kilkunastu wysyłkach do SEOków widzę, że katalogi się nieźle zakolejkowały. Część moderatorów pewnie odpadnie, części zostawi katalogi "samopas", a część doda symboliczne płatności. Bądź co bądź zobaczę ile linków soft opublikuje po przejechaniu 1go projektu.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

puliker obsługuje tylko recaptcha, bo to obsługują hindusi

to sadze ze to raczej nie byl publiker tylko inna dodawarka

złe sadzisz. Wystarczę zmienic w panelu seokatalogu ReCaptcha na securimage i publiker w życiu tam nie doda. Wiec nie opowiadaj bajek.

zoozool wszytko dobrze napisał, wystarczę zmienić captcha na inna, w przypadku publikera starczy i zwykła tekstowa : pytania odpowiedz po Polsku.

Publiker niema własnego OCR pod seo katalogi.

Ludzie nie czaruj cie sama koncepcja Publikera to na obecne czasy jest przestarzałą, i hindusi tego nie załatwią oni mogą co najwyższej przepisać tekst z obrazka. Nic więcej.

chcesz zobaczyć Pweł Sokołowski jak działa OCR publikera do seokatalogow?? proszę :

873839495493.jpg

Jeśli deathbycaptcha.com nie obsługuje securimage to oczywiscie sie to zgadza ;) Jesli tych paru hindusow grajacych w pasjansa przepisuje setki kodow obslugiwanych przez deathbycaptcha.com to chcialbym miec takiego jednego :P Ale rozumiem co chciałeś zobrazować ;)

Nie zebym bronil softu jakim jest publiker, bo w zakresie dodawania do seokow to przydalo by sie wiele usprawianien - jak chocby multikody, ale zaden z programow do seokow nie ma wbudowanego OCR, jeden korzysta z OCR xrumera. Czy któryś korzysta z wbudowanej listy pytań/odpowiedzi i ma jakies AI w tym zakresie - nie kojarze, nie uzywam ;)

search_auditor_500x80_bf.png

- nie kojarze, nie uzywam
to jak możesz stwierdzać
to raczej nie byl publiker tylko inna dodawarka
??
ale zaden z programow do seokow nie ma wbudowanego OCR
te dostępne na PIO owszem, ale czy ŻADEN?

z moje strony EOT bo nie kojarzysz, nie używasz a dyskutujesz o czymś czego na oczy nie widziałeś....

Jeśli deathbycaptcha.com nie obsługuje securimage to oczywiscie sie to zgadza ;) Jesli tych paru hindusow grajacych w pasjansa przepisuje setki kodow obslugiwanych przez deathbycaptcha.com to chcialbym miec takiego jednego :D Ale rozumiem co chciałeś zobrazować :)

Nie zebym bronil softu jakim jest publiker, bo w zakresie dodawania do seokow to przydalo by sie wiele usprawianien - jak chocby multikody, ale zaden z programow do seokow nie ma wbudowanego OCR, jeden korzysta z OCR xrumera. Czy któryś korzysta z wbudowanej listy pytań/odpowiedzi i ma jakies AI w tym zakresie - nie kojarze, nie uzywam :)

DeathByCaptcha dekoduje prawie każdą captche:

cavJI.png

Deathbycaptcha dekoduje takie captche, ktore mozna zapisac i wyslac do rozwiazania. Natomiast takich co sie nie da zapisac to jak ma ja wyslac Hindusom, zeby ja przepisali?

Jak ktos nadal nie rozumie to niech np. sprobuje wkleic w tym temacie obrazek z secureimage lub pytanie to wtedy zobaczy w czym rzecz...

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

DeathByCaptcha dekoduje prawie każdą captche:

jasne, i koszule prasuje....

obecnie bardzo popularny typ captcha w seokatalogach :

jasjasjsjasjsaj38383jks.jpg

wiec co z tego jeśli ja dostane : stolica czesz? jeśli odpowiedz prawidłowa to Praga.

Co niezmienia faktu ze już dawno są narzędzia wysyłają taki obrazek, a zwracany dekodowany tekst sprawdzają w pliku text-captcha.txt.

Ale na pewno to nie publiker :D

prawidłowo było by napisać

DeathByCaptcha dekoduje prawie każdą captche który można wysłać jako obrazek,a w odpowiedzi dostaniesz to co tam piszę, bez polskich znaków typy jak tu www.proxymarket.pl/rejestracja_konta/.

wiec co z tego jeśli ja dostane : stolica czesz? jeśli odpowiedz prawidłowa to Praga.

Co niezmienia faktu ze już dawno są narzędzia wysyłają taki obrazek, a zwracany dekodowany tekst sprawdzają w pliku text-captcha.txt.

Ale na pewno to nie publiker ;)

Tak jk napisał MaxPan - na publiker wystarczy secureimage badz isecure.

Zenkat daje rade dodawać do flashowych i secureimage. Nie jest tajemnicą, że robi to w taki sposób jak opisał Max + innowacyjne podejście do omylnych lub leniwych hindusów - w tym tygodniu będzie wersja 2.0.

Wracając do tematu publikera - mam pytanie czy wersja publikera 2.x nie będzie miała aktualizacja dla wordpress 3.0. Po prostu nie potrzebuję dodawarki do seoków - ale jednak do nowych wordpressow by sie aktualka przydała.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Panowie pytanko: Mam wygenerowanych 18 000 linków w Publikerze. Jak mogę teraz hurtowo włączyć w nich podlinkowanie? Nie ma opcji, żeby wchodzić w każdy po kolei i włączać podlinkowanie. Przy założeniu, że włączenie jednego zajmie mi 5s, nie będę spał i robił przerw to zajmie mi to 25h non stop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności