Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moj pobliker lezal nieuzywany kilka msc, aktuLNIE PO WSZYTSKICH AKTUALIZACJACH, ODPALILEM ZAREJESTRUJ WE WSZYTSKICH NEAKTYWNYCH PRECLACH POMIELIO SOBIE KILKA DNI, DODALEM KILKA PROKTÓW, DODAJE DO KATALOGÓW ALE DO PRECLA NIE DODALO OD 2 TYG ANI JEDNEGO.

a w katalogach po dodaniu do ok 60 katalogów zatrzymuje i wyłącza katalogowanie z powodu braku mozliwości wyslania do jakiegokolwiek katalogu co jest ?

Kiedy będzie możliwość dodawania do płatnych?

Darmowa baza SEOkatów pod publikera zaczyna się kruszyć, bo:

1) właściciele zmieniają CAPCHE na tą, z którą Publiker sobie nie radzi,

2) po prostu przechodzą na płatne.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

GiGa -> przecież masz odpowiedź na forum publikera:

https://forum.publiker.pl/index.php/topic,4...85.html#msg1785

"Program dodaje wpisy do tych katalogów, w których można zamieścić wpis darmowy. Pozostałe katalogi, czyli na przykład płatne, są pozostawione do katalogowania ręcznego za pomocą programu Publiker Klient dla Windows."

Dokupujesz publiker for windows i dodajesz ręcznie...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

korzysta ktoś z wersji 3? zmienia się coś kluczowego jeśli chodzi o wydajność działania czy skuteczność uzyskiwania wpisów?

Jak mogę teraz hurtowo włączyć w nich podlinkowanie? Nie ma opcji, żeby wchodzić w każdy po kolei i włączać podlinkowanie.

hurtowo to chyba najlepiej jak sobie polecisz odpowiednio napisaną kwerendą w mysqlu

Witam

Poszukuje aktualnej listy katalogów i precli do publikera - ma może ktoś niedrogo do sprzedania ? :D

(interesują mnie wszystkie - zarówno moderowane (byle by aktywne) jak i nie moderowane)

Publikera nie używałem od dość dawna i lista którą ma wbudowaną jest już chyba nieaktualna.

Proszę o kontakt tutaj lub prywatną wiadomość

Z góry dziękuję ! :)

i lista którą ma wbudowaną jest już chyba nieaktualna.

przecież publiker ma aktualizacje bazy on-line z serwera producenta, to czemu ma być nie aktualna JUŻ?

Baza z serwera publikera jest częściowo nie aktualna ale taż aktualizowana bez sensu. Wygląda na to, że polityka publikera jest taka, że dodają do bazy danych każdy katalog do którego można dodać wpis niezależnie na jego jakość + wrzucanie do bazy każdego wordpressa itp. do którego można się zarejestrować. Przy czym autor upiera się, że są to przydatne strony.

Wynikiem tego jest w niej pełno katalogów i precli nieaktywnych, rozsiewających wirusy. Jest nawet dużo zwykłych blogów, do których nikt nigdy nie przyjmie wpisu, po prostu właściciel zapomniał zablokować rejestracji. Ja przesiewałem ta bazę przez cały tydzień po kilka godzin dziennie i po przesianiu syfu nadal jakość większości katalogów i precli jest nie do pozazdroszczenia. Zaobserwowałem też, że 99% przyjętych wpisów to są wpisy do niemoderowanych katalogów i precli postawionych pod SWL-e. A skuteczność dodawania jest na poziomie 30% albo i mniej czyli jak chcesz dodać 3 linki dziennie to musisz ustawić 10 dziennie.

Dołączam się do pytania sanoka. Też chętnie kupię niedrogo czystą bazę bezpłatnych katalogów i precli pod publikera. Ale chodzi mi o naprawdę dobrą bazę bez spamowych katalogów na sub.sub.domenach postawionych na standardowej skórce.

Dołączam się do pytania sanoka. Też chętnie kupię niedrogo czystą bazę bezpłatnych katalogów i precli pod publikera. Ale chodzi mi o naprawdę dobrą bazę bez spamowych katalogów na sub.sub.domenach postawionych na standardowej skórce.

Kupię niedrogo nowego mercedesa...też tak bym chciał ;)

Też chętnie kupię niedrogo czystą bazę bezpłatnych katalogów i precli pod publikera. Ale chodzi mi o naprawdę dobrą bazę bez spamowych katalogów na sub.sub.domenach postawionych na standardowej skórce.

wytłumacz mi jedno, po co by ktoś miał stawić darmowe, wartościowe, na domenach głównych, z unikalną grafiką katalogi żebyś ty napierniczał w nich publikerem? pomagać tobie pozycjonować klientów za darmo? bo nie rozumiem ;)

tylko nie mów ze pod SITE :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności