Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Też chętnie kupię niedrogo czystą bazę bezpłatnych katalogów i precli pod publikera. Ale chodzi mi o naprawdę dobrą bazę bez spamowych katalogów na sub.sub.domenach postawionych na standardowej skórce.

wytłumacz mi jedno, po co by ktoś miał stawić darmowe, wartościowe, na domenach głównych, z unikalną grafiką katalogi żebyś ty napierniczał w nich publikerem? pomagać tobie pozycjonować klientów za darmo? bo nie rozumiem ;)

tylko nie mów ze pod SITE :)

Nie każdy musi zaraz spamować. To, że dodawarki są do tego używane nie znaczy, że ja też muszę spamować. Publikerem można dodawać także dobre wpisy. Nie wiem czy ktoś kiedyś na to wpadł ale tak jest. Tylko po co takie wpisy tworzyć skoro nie ma się spisu dobrych katalogów do których takie warto dodać.

neidi

1. Jedna osoba dodaje "dobre wpisy " jak mówisz ( ale przyznam ze nie wem czy takie coś istnieje znając jak publiker trafia w kategorje), ale 500 doda co innego

2. Obecnie dodawarki na katalogach generują takie obciążenie ze maskara, kiedyś miałem w publicznej bazie ok 700 katalogów, precli, teraz nie mam żadnego. Site obecnie można generować taniej i skuteczniej. Mam generatory co robią lepsze teksty jak te co lecą z dodawarek, wiec poco ktoś miał by stawić katalogi pod dodawarki to jest pytanie....

Pod site ? - NIE

Pod treść? oczywiście że nie.

I tak i nikt nie potrafi odpowiedzieć po co... Nakupowaliście dodawarek i jest taka mentalność ze ktoś ma postawić katalogi i precli żeby wy spamowaliście, brzmi to co najmniej śmiesznie. Oczywiście nie che nikogo urazić, mowie ogółem o ogóle.

Dodawarki sa takj dobre jak baza do ktorej dodają ;) To tylko narzedzia, ktore lada moment musza dostopsowac sie do praw rynku i np. obslugiwac dodawanie do platnych precli. Wtedy będa dobre i platne precle, a wpisy prtzestaną być smietnikiem jak trzeba będzie zaplacić za każdy np 2 pln.

search_auditor_500x80_bf.png

Denerwuje mnie to, że musi być link w tekście i co za tym idzie jak SEOkatalog jakiś ma od 700 zn możliwość dodania tekstu z linkiem to taki też muszę zrobić, bo mimo że dodawanie bez linku jest dozwolone od 350 zn publiker nie umie tego zrobić, bo na siłę chce dodać z linkiem...

Ktoś wie jak to obejść?

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Daniel tak też robię,

tylko problem jest taki, że zamiast napisać 10x500 zn tekstów z syn. na 1 projekt muszę napisać 10x700zn, żeby móc tam wogóle dodać swój wpis.

Powyżej 500 znaków to już raczej masło maślane, bo katalogi to nie rozprawka na temat wykonywanych usług i nie wiadomo czego... po co pisać 700 zn jak można 350 zn dodać i nie ma potrzeby linkowania podstron.

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Nie wiem jak inni , ale chciałbym zapytać, czy będzie możliwość wypuszczenia update dla wersji 2. Chodzi głównie o obsługę najnowszych WP.

Nie będę kupował wersji 3 z dwóch powodów : jest za droga i mam seocata, więc mija się to z celem. Prosiłbym o odpowiedź

Coś się publiker obudził z update'ami. Już jest 3.06 i nie są to tylko fixy błędów. Tak trzymać!

Konkurencja jednak czyni cuda :P. Pozdrawiam Kojotka :D .

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności