Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja nie umiem się doczekać, kiedy będzie obsługa multikodów do seokatalogów...

(to powinien być dla nich piorytet wydaje mi się)

No i strasznie mnie denerwuje ten bug,

że jak jakiś "Seokatalog" ma możliwość opcjonalnie dodania linka w tekście od 1000 zn

to ja muszę mieć taki tekst w bazie, bo inaczej mi nie doda wogóle.

A przecież do tego katalogu można dodać 300 zn bez linka... (ale publiker na siłę chce linka w treści..)

Katalog stron seo - darmowa reklama: ciekawe strony

Reklama Opole: Agencja reklamowa Opole

Posiadam zadbane katalogi - wpisy już od 0,40 zł

Mam pytanko... Jak tam efekty publikera po wprowadzeniu przez google Pingwina? Znam wiele osób, które używały tego programu i poleciały im strony. Większość odstawiła Publikera , ci co go dalej używają twierdzą, że brak jakichkolwiek rezultatów.

A ty co - konkurencja ? Jak komuś coś polecialo to już prędzej z omniadda bo tam jest blastowanie a nie dodawanie linkow, ze o sterowanym przyroscie nie wspomne. Napisz kogo znasz i jakie im strony poleciały, bardzo jestem ciekawy ;) Ciekawy tez jestem czy Google wpisał liste polskich ogolnie dostepnych precli i katalogow do swojej bazy spamu i te linki maja dzis wartosc = 0 lub ujemną ;) Wtedy, jeśli ktoś tylko bazował na zaspamionych publicznych katalogach i preclach - to nie ma teraz żadnych linków, jak wiec ma mieć pozycje ?

search_auditor_500x80_bf.png

Mam pytanko... Jak tam efekty publikera po wprowadzeniu przez google Pingwina? Znam wiele osób, które używały tego programu i poleciały im strony. Większość odstawiła Publikera , ci co go dalej używają twierdzą, że brak jakichkolwiek rezultatów.

A co ma publiker do pingwina? Tym programem możesz pozycjonować, spamować, możesz grać bezpiecznie i możesz sobie ściągnąć na głowę problemy.

Oprogramowania zawsze trzeba umieć używać.

Panowie spokojnie ;) Chodzi oto że po wprowadzeniu pingwina publiker napewno stracił moc (dlatego go odradzało wiele osó;), pytanie czy jest sens obecnie zakupu tego programu do linkowania np zaplecza ??

Jak już to bazy straciły moc. Programy nie mają żadnej mocy ;)

Nie wiem jak inni , ale chciałbym zapytać, czy będzie możliwość wypuszczenia update dla wersji 2. Chodzi głównie o obsługę najnowszych WP.

Nie będę kupował wersji 3 z dwóch powodów : jest za droga i mam seocata, więc mija się to z celem. Prosiłbym o odpowiedź

ja też używam 2. Stać mnie na 3 ale ma niepotrzebne opcje. 2 wystarczy byle z aktualizacjami była.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Czy to narzedzie jest przydatne przy pozycjonowaniu w angielskich preclach? Czy tylko na rynek PL sie nadaje?

Jak masz baze precli po angielsku i checsz tam wysylac angielskie artykuły - to poprostu tworzysz baze prywatną i tyle ;)

Nazywasz baze np. precleWP_ENG ustawiasz grupe, tworzysz teksty po angielsku, linki, etc i dodajesz zadania.

Kazdy projekt moze byc przypisany do jednej bazy, wiec teksty PL ci nie wejda do ENG i odwrotnie.

Ja tez mam 2 takie male bazy ENG/USA, gdzie puszczam teksty po angielsku z odnosnikami do zaplecza w PL.

• 4 tygodnie później...

Na czym ci zależy najbardziej? Publiker nie ma i nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie miał pełną obsługe Seoków. Tutaj mniej patrz na kase bo 100pln w tym przypadku to zadna kase. Bardziej zastanow sie do czego ci to potrzebne :) Ja mam OmniAdd i Publikera i uzywam do normalnych projektow Publikera, to ze jest wolniejszy od Omniadd zupełnie mi nie przeszkadza, bo nie potrzebuje nawalać tysięcy linków dziennie i potem płakać :P

Także to naprawde zależy czego potrzebujesz i jakie masz metody linkowania. Dla mnie Publiker się sprawdza i chodzi ciągle od 2-3 lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności