Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Myślę, że ma to związek z tym, że wiele tych precli jest otwartych ale nie moderowanych/zapomnianych. Zdarza się też tak, że wpis istnieje ale zamiast mielić i szukać ich publikerem, który nie zawsze znajdzie, można użyć wydajniejszego pogramu do szukania swojego wpisu w preclu.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Może zapytaj o to Miona bo nie chce robić promocji innych programów w temacie Publikera:)

O ile się nie mylę publiker też jest Miona, wiec co za różnica. Ale ok, dzięki, już wiem co to za program.

Mylisz się:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

• 2 tygodnie później...

Czy jest sens kupowac aktualizacje publikera z wersji 2.6.5 do 3.x.x. plus modul integracji z DeathByCaptcha.eu, gdy uzywam go wylacznie do podlinkowania wpisow dodanych recznie w wartosciowych katalogach? Czy wersja 3 jest dopkladniejsza jesli chodzi o dodawania wg "Wagi" linku? Jaki jest najwiekszy atut tej akutalizacji? Gdzie mozna kupic jakies sensowne bazy katalogow/precli do publikera? Czy do tworzenia takich baz wystarczy takie narzedzie jak scrapebox?

Twojszklarz.pl - szyby na wymiar, lustra na wymiar, szkło kominkowe oraz cała gama szkieł budowlanych ciętych według budżetu i preferencji klienta. Kalkulator szkła online, zamawiaj i odbieraj w swojej miejscowości 0 zł.

In-Vento - usługi w zakresie technologii, maszyn, narzędzi i materiałów dla przemysłu szklarskiego.

Czy do tworzenia takich baz wystarczy takie narzedzie jak scrapebox?

teoretycznie tak, ale polecam UltraSEOMaster. Listy można zrobić każdym passerem linków + dobre proxy co wykonuje poprawne zapytania pod wyszukiwarki jakie obluguje danny soft.

Na resztę pytań co do samego publikera szybsze uzyskasz odpowiedzi na oficjalnym forum https://forum.publiker.pl/ , autor na PIO nie wypowiada się już ot dawna.

polecam również artykuł z bloga naszego kolegi z forum Katalogi i precle do OmniAdd, Publiker, DonLinkAge jak zdobyć?

Robię właśnie porządek z bazą katalogów i mam mały dylemat bo średnio ogarniam bazy danych a niestety w publikerze tylko w taki sposób da się je porządkować. Wie ktoś może jakim zapytaniem mogę usunąć konkretne katalogi?

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Witam,

Mam pytanie do was chłopaki. Utworzyłem sobie projekt i skrypt dodaje linki a poźniej Gwiazdka mi się wyłącza przy odsylaczu. Zawsze jak ją aktywuje to poźniej sama się wyłącza - co moze być tego przyczyną ?. Powiem, tylko ze dopiero dodało 20 linków - wydaje mi się, że coś źle ustawiam.

Najszybciej zrobić taki trik, wpisujesz

SELECT * FROM publiker_as_targets WHERE type<900 and type>799
i dostajesz w tym przypadku listę WEBMINI robisz export, potem USM lub PSM sprawdzasz czy te webmini żyją możesz sobie site jeszcze sprawdzić czy coś innego, kasujesz wszystkie webmini z publikera polecenim
DELETE FROM publiker_as_targets WHERE type<900 and type>799
i wrzucasz nowe działające webmini. Podobnie z pozostałymi skrypatami. Można sobie prosty skrypt w php napisac do ekportu danych katalogów zrobić

Np. Robisz plik polacz.php a w nim wpisujesz

<?php

function connection() {

// serwer

$mysql_server = "";

// admin

$mysql_admin = "";

// hasło

$mysql_pass = "";

// nazwa baza

$mysql_db = "";

// nawiązujemy połączenie z serwerem MySQL

@mysql_connect($mysql_server, $mysql_admin, $mysql_pass)

or die('Brak połączenia z serwerem MySQL.');

// łączymy się z bazą danych

@mysql_select_db($mysql_db)

or die('Błąd wyboru bazy danych.');

}

?>

drugi plik robisz

webmini.php i tam wrzucasz taki kod

<?php

require('polacz.php');

connection();

$wynik = mysql_query("SELECT * FROM publiker_as_targets WHERE type<900 and type>799")

or die('Błąd zapytania');

if(mysql_num_rows($wynik) > 0) {

while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) {

echo $r['url'];

echo "<br>";

}

}

?>

Parametry katalogu znajdziesz w jednej z tabel dla webmini jest to 800 czyli przedział type<900 and type>799

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności